yardımınızı bekliyorum dişimi erkekmi cinsi ne kaç aylık

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
çadır karışmış... bu sitenin amacı nedir bilgi paylaşmak yeni başlayanlara destek olmak değil mi? madem kuşun cinsiyeti hakkında fikir belirtmeyi yalnış buluyorsunuz cevap niye veriyorsunuz arkadaş almış emin olamamış nezaket çerçevesinde sormuş ne var ki bunda, siz bence stış ilanlarında jumbo diye kırık kuşları satanlara yurt dışından gelip 40 tl alınıp 150tl kuş satmaya çalışanlara çıkışın bir yalnış bunu mu buldunuz çok garip...
fikir belirtmeyi yanlış bulmuyoruz, fikir belirtince hakaret edilmesini yanlış buluyorum. O dediğiniz kişiler de buradan nasibini alıyor merak etmeyin.

caliskan4036

Üyemiz
Adı
rahmi
Soyadı
çalışkan
günay dönmez okuma özürlümüsün nerde hakaret göstersene

Ahmet sanada  tşk ederim gayet güzel izah etmissin.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Rahmi ÇALIŞ' Alıntı:
Rahmi ÇALIŞ' Alıntı:
ne yapacak kime gösterecez ben uzmanlar vardır diye buraya yazdım ama herkes farklı diyor
kalın harflerle yazılı yeri okuyun beyefendi...özür dileyeceğinize hakaret etmeye devam ediyorsunuz. Size yardımcı olmaya çalıştık, değişik yorumlar geldi ve bu gayet doğal...kimisi erkek kimisi de dişi diyecektir, bu ilk defa olmuyor bu forumda. Ne demek ben uzmanlar vardır diye buraya yazdım ...burası cinsiyet tespit laburatuarı mı da uzman arıyorsunuz. Size iyi forumlar dilerim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Rahmi ÇALIŞ' Alıntı:
bu olmadı...
seviyeyi düşürmeyin ve sakin olun
herkez birşeyler yazıyor, yorumda bulunuyor, senin konunu görmezden gelmiyor ve vakit ayırıyor
karşılığı bu olmamalı..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İşte siteye üye olurken site kurallarını herkes okusa ne güzel olur
BÖYLE ŞEYLER YAŞANMAZ

Mehmet Kurtt

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kurt
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
ben uzmanlar vardır diye buraya yazdım
Bu cümleden nasıl hakaret anlamı çıkarabiliyorsunuz çok merak ediyorum.Uzman yerine tecrübeli kişi yazmış olsaydı yine mi hakaret etmiş olacaktı ?Eğer rahatsızlık duyuyorsanız bu konuya cevap verme hakkınız gibi cevap vermeme hakkınızda var.Sonuçta burası bir forum sitesi ve asıl amaç bilgi paylaşımı değil mi ?

Ayrıca Rahmi'beyin yazdığı şeylerde hiç iyi olmadı...Haklı iken haksız duruma düştünüz...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehmet KURT.' Alıntı:
Bu cümleden nasıl hakaret anlamı çıkarabiliyorsunuz çok merak ediyorum.Uzman yerine tecrübeli kişi yazmış olsaydı yine mi hakaret etmiş olacaktı ?Eğer rahatsızlık duyuyorsanız bu konuya cevap verme hakkınız gibi cevap vermeme hakkınızda var.Sonuçta burası bir forum sitesi ve asıl amaç bilgi paylaşımı değil mi ?

Ayrıca Rahmi'beyin yazdığı şeylerde hiç iyi olmadı...Haklı iken haksız duruma düştünüz...
Günay abi o sözden hakaret çıkarmadı konuşma üslübuyla alakalı söyledi hakaret diye. Ama biraz ağır kaçmış olabilir o ayrı mesele. Bu konu dışında dediklerinize katılıyorum

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Öncelikle sakin ol Rahmi kardeş. İfadelerini iyi seç. Biz büyüklere saygıyı gördük en başta, terbiyesizlik etme. 2.si bu konuya ilk yorumunu yapıp konuya müdahil olanlar (bana göre bazı kişilerin tezlerini savunmak için açtıkları fake hesaplar) öncelikle bu konudan bi uzaklaşsınlar. Ayrıca Günay abinin hakaret olarak algıladığı bölüme katılıyorum. Onun yerinde ben de olsam öyle alırdım. Düşünsene senin kimseye yardım etme zorunluluğun yok. 100 küsür takımlarla üretimdesin, yeni arkadaşlara yardım ediyosun adam uzmanlar var sandım yazsın. 1.si fotoğrafların net değil senin kardeşim. Önce sitede araştırma yap cinsiyet ve yaş tahminleri için nasıl fotoğraflar çekilmesi gerektiğini öğren. Yorumum sert olduysa kusura bakmayın. Gördüğümü söyledim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Tugay DERELİ' Alıntı:
Öncelikle sakin ol Rahmi kardeş. İfadelerini iyi seç. Biz büyüklere saygıyı gördük en başta, terbiyesizlik etme. 2.si bu konuya ilk yorumunu yapıp konuya müdahil olanlar (bana göre bazı kişilerin tezlerini savunmak için açtıkları fake hesaplar) öncelikle bu konudan bi uzaklaşsınlar. Ayrıca Günay abinin hakaret olarak algıladığı bölüme katılıyorum. Onun yerinde ben de olsam öyle alırdım. Düşünsene senin kimseye yardım etme zorunluluğun yok. 100 küsür takımlarla üretimdesin, yeni arkadaşlara yardım ediyosun adam uzmanlar var sandım yazsın. 1.si fotoğrafların net değil senin kardeşim. Önce sitede araştırma yap cinsiyet ve yaş tahminleri için nasıl fotoğraflar çekilmesi gerektiğini öğren. Yorumum sert olduysa kusura bakmayın. Gördüğümü söyledim.
abi söylediğin her şeye katılıyorum

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Bak kardeşim Günay Size gecenin geç bir vaktine kadar sana yardımcı olmaya çalışmış ama sen (burada uzmanlar var diye) başlayan cümlende aşağılama var yani sen diyosun ki burada uzman falan yok.Aferin böyle devam et sen hayatta hem yardım iste hemde gerçekten bu işin uzmanı birçok şeyi kendisinden öğrendiğim Günay kardeşimi aşağıla.Sen bundan sonraki hayatında da bu şekilde devam et çok mutlu olursun merak etmee

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
''Ben uzmanlar vardır diye buraya yazdım'' demek burada uzman falan yoktur demek.Ben mi yanlış okuyorum yoksa yanılıyorsam özür dilerim.Ayrıca okuma özürlümüsün diye hitap eden aynı kişi olunca bu cümlede kesinlikle aşağılama var diyorum yanılıyorsam özür dilerim.Ben burada kimseyle tartışmak kimseyle bilgi yarıştırmak değil amacım bu yorumu yazarken sadece kendisinin tüm yorumlarını okuduğum kendisinden çok şey öğrendiğim Günay kardeşimizin bu yorumları kesinlikle haketmediğidir.Kendisi bu forumda herkeze tüm içtenliğinde yardım etmektedir.Ayrıca beni tanımaz bile.Herkezden özür diler hepinize iyi akşamlar dilerim.

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
İsmini hatırlayamadığım ancak sözünün hala hatırladığım değerli bir şahsın bir sözü vardır.Ki bu zat hayatı boyunca sağır ve dilsiz yaşamıştır.Der ki;
"İnsanların ne dediğini değil ne demek istediğini duyun.Asıl keramet budur."
Günay ustada beyefendinin ne demek istediğini duymuş.Çünkü akabinde beyefendi demek istediğini demiş.
Eğer söylediklerinizi söyleyecek olsanız dahi,Günay bey bu sözün söyleneceği en son kişidir diye düşünüyorum.Çünkü bilgisi,ilgisi,yardımseverliği ile bu forumun en önde gelenlerindendir.
Bu tavrı kesinlikle kınıyorum.Tavrınızı değiştirmenizi rica ediyorum sayın Rahmi bey.
Saygılarımla.

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Rahmi ÇALIŞ' Alıntı:
Arkadaşım okuma özürlümüsün ne demek oluyor konuşmalarını düzeltmen gerek

bizde çok soru sorduk ama herşeyin bi Adabı vardır düşündüğün şeyin tersini söyleyince hakaret etmeye hakkın yok saygılı ol. Emin ol Günay Abi fazlasıyla bu işlerde Usta

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Rahmi ÇALIŞ' Alıntı:
tamam özür dilerim hatam var kabul ediyorum
Hatayı kabul etmek ve özür dilemek en büyük erdemliktir biz teşekkür ederiz inşallah tekrarlanmaz böyle tatsız olaylar

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Rahmi ÇALIŞ' Alıntı:
tamam özür dilerim hatam var kabul ediyorum
Özür dilemek kolay değildir o yüzden sizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.

Günay bey yazdığı yorumlar ile, sitemizdeki paylaşımlarıyla kendini çoktan ispatlamış bir arkadaşımızdır. Forum arşivinden paylaştıklarını mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Efekanımızın muhabbet kuşları hakkındaki bildikleri yaşından daha fazladır :)

Bence gerçek anlamda birbirinden değerli ustalarımızın olduğu bu sitenin keyfini çıkartın :)