yardımınızı beklıyorum

leon

Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
leon
birçift  muhabbetim var dişi olanı hiç yem yemıyor erkegin onu beslemesiyle yaşıyor gagasına bakıp inceledim görunur bır sorunu yok erkek beslerse yıııyor ama kendi neredeyse hiç yemiyo kusma yada ishali yok biraz zayıf yardımlarınızı önerilerinizi beklıyorum

leon

Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
leon
üstad kuş kendisi hiç yemiyo sadece erkegın doyurmasıyla yaşıyo yemlıge yem koyuyorum erkegin yem yiyip onu beslemesini bekliyo ayırmayı düşündüm ama açlıktan ölecek dıye korkuyorum yardımlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
leon' Alıntı:
üstad kuş kendisi hiç yemiyo sadece erkegın doyurmasıyla yaşıyo yemlıge yem koyuyorum erkegin yem yiyip onu beslemesini bekliyo ayırmayı düşündüm ama açlıktan ölecek dıye korkuyorum yardımlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
orhan yem yememesinin nedeni hastalık olasılığıdır kuşunuz hastamı bilmiyoruz kuşu ayırmak istiyorsan yem yemesini dikkatle gözlemle

leon

Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
leon
kuşa baktıgında kurumaya girmiş dıye duşunebılırsın ama kuruma olsa yemını kendı yıyıp kılo kaybı yapar bunun kılo kaybı yememesınden.kuş bir ıkı aydır aynı halde kuruma olsa ölmesi gerekmezmıydı. kolay kolay gözden çıkarılacak bır kuş degil