Yardımlarınıza ihtiyacım var

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Benim 1 tane yavru muhabbet kuşum var ve tüyü dökülüyor acaba neden olabilir karın bölgesinden dökülüyor galiba yardımcı olursanız sevinirim.Resimler

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
b vitamini  eksikliğine  yada  yoruabilirim fransız hastalığı sanmam günü geçmiş ve evde tek beslenen kuş... B vitamini ile destekleyiniz ve  o kadar kötü bir durumu yok

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
b vitamini  eksikliğine  yada  yoruabilirim fransız hastalığı sanmam günü geçmiş ve evde tek beslenen kuş... B vitamini ile destekleyiniz ve  o kadar kötü bir durumu yok

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
B vitamini olarak ne vermemi önerirsiniz acaba?

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Suyuna Deep Fix Multisol Damla damlatıyorum.İçinde  A,D3,E,C,B1,B6,Ca-D-Pantotenat,Nikotinik Asit,D-Biotin ve İnositol bulunduğunu yazıyor her 1ml için.Bu yeterli olur'mu acaba

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Suyuna Deep Fix Multisol Damla damlatıyorum.İçinde  A,D3,E,C,B1,B6,Ca-D-Pantotenat,Nikotinik Asit,D-Biotin ve İnositol bulunduğunu yazıyor her 1ml için.Bu yeterli olur'mu acaba
ben de ondan kullanıyorum ayrıca mamaları falan da 3 günde bir eksik olmuyor. Gerekli bakımı yapıp bu vitamini uygularsanız düzelecektir.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Anlıyorum mama fakat hiç yemiyor :)

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Efekan mamaları derken kaç çeşit mama veriyorsunuz acaba.Buraya yazarsanız bende deneyim olmaz ise bide yemiyor mama yemesi için ne yapmamı önerirsiniz acaba?