Yardımlarınızı bekliyorum

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Bende 2Adet Muhabbet var. Birisinin Gözleri Kara ama bana geleli 3Ay olmuştur Bu Yüzden 3-4Aylık Arasındadır. Diğerinin Gözleri Karalıktan çıkmış 4-8 Aylık arasından Yaşı. Erkek Büyük olan. Erkek Dişiyi zorluyor. Eş tuttular ama sanırsam çünkü Bazen Birbirlerini temizliyorlar Bazen yem yediriyor Erkek Dişiye. Ama Dişi Bir Türlü İkna olmadı. Acaba Küçük olduğu Dolayı mı Yoksa Başka Bir Sebep mi var.? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürle :] .

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Dişi kuşunuz kızışmamıştır dediğim gibi 4 aylık kuşlarda çiftleşiyor ama sağlıklı olmaz 6 ayına gelene kadar yuvalık takmadan besleyin 6 aydan sonrada yuvalık takın onlar zamanını bilir kuşları fazla rahatsız etmeyin iyi günler :)

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Tamam Kardeş, saolasın :D . Ben Genel Olarak Foruma da bir sorim Hem de kaynaşim istedim :D . Artık bende Forumun İnşallah Daimi Bir Üyesi olurum. Birşey daha soracağım. Evcilleştirme ve Eğitim Konularını nerede bulabilirim.?

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
Dişi kuşunuz kızışmamıştır dediğim gibi 4 aylık kuşlarda çiftleşiyor ama sağlıklı olmaz 6 ayına gelene kadar yuvalık takmadan besleyin 6 aydan sonrada yuvalık takın onlar zamanını bilir kuşları fazla rahatsız etmeyin iyi günler :)
Forumda devamli yorumlarda bilgi paylasimlarinda gorusmek dileklerimle hosgeldin

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı: