Yardımlarınızı bekliyorum.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Merhabalar öncelikle.
Ben salı günü yeni bir muhabbet kuşu çifti aldım. Açıkcası daha önce hiç çift bakmadım. Tek bir muhabbet kuşum vardı. Çiftlerin güzel büyük bir kafesleri var ortam çok sesli yada kalabalık değil. Kuşların bulundugu yer odamdaki 1,5 metrelik kıyafet dolabımın üzeri. Kafesi taşımıyorum oldugu yerde sabit.  Fakat kuşlar yuvalığa girmiyor çok tedirginler. Bunun edeni ne olabilir yaptıgım birşey mi yanlış geldi yoksa yeni oldukları için bana ve ortama alışmalarımı gerekiyor ? Vereceğiniz cevaplar için şiimdiden teşekkürler.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
önce kuşların ortama ve size alışması lazım daha sonra çiftler eğer birbirlerine alışık değilse birbirlerine alışmaları lazım daha sonra yuvanın takılması lazım en az 1 ay bir süreçten geçmesi gerekiyor acele etmeyin.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
önce kuşların ortama ve size alışması lazım daha sonra çiftler eğer birbirlerine alışık değilse birbirlerine alışmaları lazım daha sonra yuvanın takılması lazım en az 1 ay bir süreçten geçmesi gerekiyor acele etmeyin.
+1
yuvalığı takmanız çok erken ...

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
+1
yuvalığı takmanız çok erken ...

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Çiftin daha önce yumurtası vardır yani yeni bir çift değil. diğer tek kuşuşm halen duruyor ve ayrı büyük bir kafes aldım

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
muhabbetlere biraz zaman verin ortama alıştıklarında sorun çözülür