yardımlarınızı bekliyorum

rocket123

Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARABAYRAM
selamın aleyküm hayırlı günler diliyorum. bi sorum olucak,eş yapmak için genelde salma yöntemi kullanılıyo sizlerden böyle öğrendim bişey daha öğrenmek istiyorum erkekli dişili salmaya kuşları attıgımız zaman salmanın içinde kuşlarıma nasıl bi bakım yapmayalım hem kızıştırmak için olsun hemde keyifleri için olsun neler kullanmalıyım? şimdiden teşekkür ediyorum tekrar hayırlı günler..

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Emre KARABAYRAM.' Alıntı:
selamın aleyküm hayırlı günler diliyorum. bi sorum olucak,eş yapmak için genelde salma yöntemi kullanılıyo sizlerden böyle öğrendim bişey daha öğrenmek istiyorum erkekli dişili salmaya kuşları attıgımız zaman salmanın içinde kuşlarıma nasıl bi bakım yapmayalım hem kızıştırmak için olsun hemde keyifleri için olsun neler kullanmalıyım? şimdiden teşekkür ediyorum tekrar hayırlı günler..
Eğer evde üretim yapıyorsan banim gibi maalesef çok büyük salma yapamıyorsun, benim dostpetshoptan aldığım 155x110x50 cm ölçülerinde bir salmam var ve eş tutmayan 5 kuşu eş tutturmak amacıyla bu salmaya attım, sürekli kavga ettiler ve bende erkekleri tel kafese aldım, sırası ile birer dişi attım, en az kavga edenleri eş yaptım, yani maalesef salmada eş tutturmaya çalışmak her zaman işe yaramıyor, ama eğer salmada eş tutmalarını bekliyorsanız ve kavga çok az ise mama, vitamin gibi kuşların kızışmasını sağlayacak besinlerini vermen ve bakımlarını iyi yapman yönünde olacak, iyi üretimler...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
3 günde 1 salmaya mamalık başına 2-3 kuş düşecek şekilde yumurta maması koyun. 2-3 adet mamalık yeter de artar ve mamalık başına 2-3 kuş düşeceği için aralarındaki ilişkileri gözlemleme fırsatı bulursunuz. Onlar da birbirlerini daha yakından tanırlar. Ara sıra bazı itişmeler yaşarlar ama normaldir. Haftada bir de yeşillik verebilirsiniz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
üretinhanede  salma  çok daha  iyi  sizin için avantaj ölçüleri nedir  acaba  ve Efekan kardeşimin dediği bakım ve  vitamin takviylerini yapman yararlı olacaktır
Emre KARABAYRAM.' Alıntı:
bilgileriniz için teşekkür ederim