!!!Yardımm koku için ne yapabiliriz.

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
temizleyip sureklı kuşların gocunmasından korkuyorum..

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
Ersin SAVAŞ' Alıntı:
gocunup yumurrtalara zarar verirmi.
bu olay kusuna gore degısır benım kuslarım yumurta uzerınde yatıyordu buna ragmen pazar gunu kafesın on telınde ne varsa aldım telı actım ıcını cıf le sıldım bu sırada dısı kusum yuvada beklıyordu zaten erkek de gırdı hıc cıkmadılar temızlık bıttı tekrar esyalarını koydum erkek yuvadan cıkdı dısıde cıkdı ama bır dk gecmeden yerıne gırdı dunde ılk yavrumuz geldı :) hıc bır sıkıntı yok

ama bazı kuslar buna kızıp yumrutalrını kırıyor dıye duymuştum yınede dıkkatlı olun

ayrıca kucluka donemıde dahıl sureklı ıkı gundebır alt tavalarını cıkarır ıcıne serdıgım kagıdı alırım yenısı koyarım ve elektırıklı supurge ıle koselerde kalan tozları cekerım ne koku oluyor ne de baska bısey ve kuslarım ılk baslarda korkuyordu sımdı korkmuyorlar ben kafesın tabanı supururken tunekde beklıyorlar :)

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
bencede havalandırma ve temizlik benim camım gece gündüz açık ayrıca içerde mutfaklarda kullanılan çift motorlu aspiratör var iki saatte bir  15 dk otamatik olarak çalışıyor bazılarının altını hergün ama en geç 4 günde bir değiştiriyorum yavrulukları da yavruların durumuna göre haftada bir yeni talaş koyuyorum haftada birde kloraklı suylada yerleri yıkıyorum ona rağmen sıcaklarda birazda olsa koku oluyor ama temizlik şart arkadaşlar