yarışmada 1.verilen kuşların resimlerini görmek isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
mtongur' Alıntı:
Abi yük kalktı tabi ama en çok sevindiğim her zaman ve herkese karşı önyargılı olunmaması gerektiğini ispatladım. Daha öncede söylemiştim hayatta herzaman iyi ve dürüst insanlar vardır, önemli olan onları ortaya çıkarmak diye. Ben bu camiaya dürüst bir kişi kazandırmış oldum.S ağolsun Ahmet abi de beni yanıltmadı ve haklılığımı ortaya koydu.  Böyle delikanlı insanları kazanıp, kaybetmemek gerekli.

:-[    ;D

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Tereddütüm yoktu. Sadece zaman biraz uzadığı için tepki göstereceğinizi biliyordum. Aslında Ahmet abinin niyeti Bursa'ya gelicek hem beraber fotolarımızı çekinecek, hemde birkaç üretici arkadaşımızın bulunduğu şehirlere ziyaret yapacaktık. İşyerinden izin bile ayarlamaya çalışıyordum. Ahmet abinin validesi misafirliğe kalmaya gelince gitmesini bekledik. Benim için bu fotoları onunla beraber çekinmek daha önemliydi. Bekleyelim diye ben söyledim. O en başından otobüsle göndereyim hemen dedi. Bu gecikmede onun bir suçu yoktur. Tamamen benim beraber gezme fikrim yüzünden kaynaklandı.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
mtongur' Alıntı:
Tereddütüm yoktu. Sadece zaman biraz uzadığı için tepki göstereceğinizi biliyordum. Aslında Ahmet abinin niyeti Bursa'ya gelicek hem beraber fotolarımı çekinecek, hemde birkaç üretici arkadaşımızın bulunduğu şehirlere ziyaret yapacaktık. İşyerinden izin bile ayarlamaya çalışıyordum. Ahmet abinin validesi misafirliğe kalmaya gelince gitmesini bekledik. Benim için bu fotoları onunla beraber çekinmek daha önemliydi. Bekleyelim diye ben söyledim. O en başından otobüsle göndereyim hemen dedi. Bu gecikmede onun bir suçu yoktur. Tamamen benim beraber gezme fikrim yüzünden kaynaklandı.
Keşke baştan siz açıklama yapsa idiniz ozaman...Kuşların sizin bilğiniz dalinde,  sizin veya Ahmet beyin müsait olduğu 2-3 ay içersinde teslim alınacagını belirtse idiniz bu kadar milletin aklında soru işareti olmazdı o zaman mümin kardeşim...:) Alan razı veren razı bize ne oluyor? dimi...:) :D :D :D

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Ahmet abinin gönderdiği kuşlarım.
*Önceki mesajımda dediğim gibi 1 adedini terminalde kutudan kafese geçirirken kaçırdım. En güzeliydi. Çok üzüldüm. :(

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
teşekkür ederim. Kafeslerini bile sıfırdan yapıyorum.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Hepsi çok Güzel.. Torunlarınıda görün İnşAllah..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Maşallah güle güle besle...Hepsi yavru olacaktı ama bunların kimisi yaşını geçmiş kuş...Karışık gelmiş heralde...:)

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Sadece 1 tanesi yaşına yakın. Diğerleri küçük en fazla 3-4 aylıktır.

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Resimleri göremiyorum ama eminim güzeldir. Bol ve sağlıklı yavrular almanız diileğiyle.

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
mümin cim o kuşların mavi olanı 6 7 aylık dierleri 2 aylık
yuvalıkların ilk yumurtaları damızlık için ayırmıştım ırkları yavrucudur sarı alminonun anna babası  6 tan aşağı hiç düşmedi maşşallah  dierlerininde anne babaları yavrucu gile güle besle bol yavru alırsın inşallah

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Güle güle besleyim Mümin bey. Yavrularınıda görmeniz nasip olur inşaallah

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Herkese sonsuz teşekkürler. Birde akşamdan hemen o mavi ve 7 aylık olan kuş kendine eş ayarladı. Süper anlaşıyorlar maşallah. Diğerleride hemen nipel suluktan su içmeye başladı. Sanki hep nipelden su içmiş gibiler. :) Videoya çekip eklerim.

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
mümin kaçırdın kuşun kardeşini göndereyim sana terminal biraz uzak galiba sana musait oldunda haber et göndereyim

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Teşekkür ederim abi çok sevinirim. Bu sefer tuvalette aktarırım kaçacak deliği kalmaz. :) Bende sana onun ilk yavrularının ilk ikisini göndermek sözüm olsun.  Varsa bursadan bi isteğin bende terminale gitmişken göndereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...