yarışmada 1.verilen kuşların resimlerini görmek isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustaffa

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Yaz

hayırlı olsun ancak bir de ingiliz kategorisinde 1. seçilen kişi vardı sanırım. o kişiye kuşlar verildi mi? ingiliz kategorisinde birinci seçilen başlığına baktığımda daha verilmemiş görünüyor, nasıl bir organizasyondur anlamadım , 2 kişiye kuş verilecek birisine 2 buçuk  ay sonra 4 tane kuş verilmiş , birisine hala hiçbirşey verilmemiş, yılan hikayesi oldu..bence hiç hoş değil !  :-[

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bizde merakla bekliyoruz.hüseyin bey kuşu aldımı acaba.mümin kardeş bu işle igilenirsen seviniriz.

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Mustaffa' Alıntı:

hayırlı olsun ancak bir de ingiliz kategorisinde 1. seçilen kişi vardı sanırım. o kişiye kuşlar verildi mi? ingiliz kategorisinde birinci seçilen başlığına baktığımda daha verilmemiş görünüyor, nasıl bir organizasyondur anlamadım , 2 kişiye kuş verilecek birisine 2 buçuk  ay sonra 4 tane kuş verilmiş , birisine hala hiçbirşey verilmemiş, yılan hikayesi oldu..bence hiç hoş değil !  :-[
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
bizde merakla bekliyoruz.hüseyin bey kuşu aldımı acaba.mümin kardeş bu işle igilenirsen seviniriz.
Ahmet abi 4 değil 5 kuş gönderdi bana. 1ini terminalde kaçırdım. Ben sürekli paslaştım Ahmet abiyle ve detayları sürekli buraya yazdım. Diğer arkadaşımında paslaştığını biliyorum. Ama neticeden onunda haber vermesi gerekir. Sonuçta ben onunla ilgili Ahmet abiye sorular sormuyorum. Arkadaş kendi konuşup burada da paylaşması gerekli. Ben ilgilenirim ama onun adına benim ilgilenmem ne kadar doğru olur ki? Sonuçta o da bende yarışmacıyız. İkimizde kazandık. Fark ben detayı burda paylaştım. Arkadaşta paylaşsın lütfen

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
mümin yarışmayı baştan beri senden takip ettiğimiz için sana sormak istedim.ne konyalı ne diğer arkadaş bu konu ile ilgili bir şey yazmadı.
ayrıca konyalı jumbo yarışması düzenlemek istiyor ama daha bu yarışmayı neticelendirmedi.bence siz değilde konyalı resimleri ve videoları koymalı idi.arkadaşlarda merak etmese idiler.lütfen yaptığımız işin takipcisi olalım.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
mtongur' Alıntı:
Mustaffa' Alıntı:

Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
Ahmet abi 4 değil 5 kuş gönderdi bana. 1ini terminalde kaçırdım. Ben sürekli paslaştım Ahmet abiyle ve detayları sürekli buraya yazdım. Diğer arkadaşımında paslaştığını biliyorum. Ama neticeden onunda haber vermesi gerekir. Sonuçta ben onunla ilgili Ahmet abiye sorular sormuyorum. Arkadaş kendi konuşup burada da paylaşması gerekli. Ben ilgilenirim ama onun adına benim ilgilenmem ne kadar doğru olur ki? Sonuçta o da bende yarışmacıyız. İkimizde kazandık. Fark ben detayı burda paylaştım. Arkadaşta paylaşsın lütfen
YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BİRİNCİYE ON KUŞTU ARKADAŞIM  YARISI PEŞİN YARISI TAKSİTMİ :eek:

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
mümin yarışmayı baştan beri senden takip ettiğimiz için sana sormak istedim.ne konyalı ne diğer arkadaş bu konu ile ilgili bir şey yazmadı.
ayrıca konyalı jumbo yarışması düzenlemek istiyor ama daha bu yarışmayı neticelendirmedi.bence siz değilde konyalı resimleri ve videoları koymalı idi.arkadaşlarda merak etmese idiler.lütfen yaptığımız işin takipcisi olalım.
Video işini zaten iptal etmişti.
Kuşlar teslim alındığında kuşların fotolarını koyacaktık. Ben fotoları ekledim.
Sıra Yaşar arkadaşımızda. Ben Ahmet abiyle görüşürüm diğer arkadaş noldu diye sorar size yazarım.

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
ilker ertürk' Alıntı:
mtongur' Alıntı:
Mustaffa' Alıntı:

Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BİRİNCİYE ON KUŞTU ARKADAŞIM  YARISI PEŞİN YARISI TAKSİTMİ :eek:
İlker Bey;
O yarışma bölünmeden önceydi. Bölünme kısmınıda 5 er kuş olacak kısmınıda Ahmet abi açıklamıştı. İlgili konulara bakarsanız görürsünüz.
Saygılar

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
arkadaşlar bu konuda fazla yorum yapmayın isterseniz çünkü bu işin muhatabı konyalı (ahmet dündar) chat sayfasında hasan karakuşla yaptıkları görüşmelerde birbirlerine ağıza alınmayacak küfürler sarfettikleri için 7-8 gün önce 30 günlüğüne formlarda yazı yazmalarını yasaklamaya soktum sadece formlara girip okuyabiliyorlar o yüzden bu konuyu fazla kaşımayalım muhatabı burda yok yarışmayı kazanan  arkadaş kuşlarını aldıkı sesi çıkmıyor

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
selahattin abi neler yaşanıyor milletin haberi olsun.bilmek bilmememkten iyidir.sonuçta bir emek harcanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...