YARIŞMALARDAN DİSKALİFİYE SEBEPLERİ

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
12 Mart ta Açılmış Bir Konu Çok da Yararlı Ben Bu Konu Başlığına Katen Yorum Yapıyorum Yararlı Bi BİLGİ  Olduğu İçin Bazı Arkadaşlar Kınamasın Sakın Beni 1 Sene Önceki Konuya Mesaj ATIOSUNUZ diye 

SAYGILAR

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
3-Yarışma kuşunda standart bilezikten başka ikinci bir bileziğin daha olması.

Arkadaşlar aklıma takılan bir şey oldu.Yukarıda yazılı olan maddenin kuşun diğer ayağına takılı olan sadece tek renkli üzerinde dernek bilgisi vs yazılı hiç bir şey olmayan aile bileziklerini kapsamadığını düşünüyorum.Doğrumudur?

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
3-Yarışma kuşunda standart bilezikten başka ikinci bir bileziğin daha olması.

Arkadaşlar aklıma takılan bir şey oldu.Yukarıda yazılı olan maddenin kuşun diğer ayağına takılı olan sadece tek renkli üzerinde dernek bilgisi vs yazılı hiç bir şey olmayan aile bileziklerini kapsamadığını düşünüyorum.Doğrumudur?
Doğrumudur.? Hayır yanlıştır.
Yarışma kuşlarında TKKKF ye ait bilezik dışında hiç bir şekilde başka bilezik olmamalıdır.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Bilal ERDEM' Alıntı:
Doğrumudur.? Hayır yanlıştır.
Yarışma kuşlarında TKKKF ye ait bilezik dışında hiç bir şekilde başka bilezik olmamalıdır.
Teşekkürler

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Hiç kimsenin bir hayvanı yemsiz veya susuz bırakma hakkı yoktur. Bu hayvan hakları yasasına göre de suç sayılmaktadır. Bizler hayvan severler olarak bu yasalara uymak ve uygulamak konumunda olduğumuz için bu işi yapan yetiştirici sadece o yarışmadan diskalifiye edilmekle kalmaz başka cezalarda alabilir.

+1000000000000000

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
KUŞ VE MATERYALLERDE ORJİNALLİK ESAS ANLAŞILAN UMARIM BANA DA NASİB OLUR.........