Yasaklama

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Hüseyin Timur adlı  satıcı kişiden çok şikayet geldiği için ve en sonda derneğimiz üyelerinden
bir arkadaşımıza yanlış ve yalan tarihli kuş sattığından dolayı sürekli yasaklanmıştır
forum sakinlerine duyurulur.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
pray pray pray

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Arkadaşlar sitede alışverişini düzgün yapan bir çok arkadaşımız mevcut.Lütfen sitemiz üzerinden yapılan alışverişleriniz de daha önce alışveriş yapan kiş yada kişilerden bilgi edinmeden alışveriş yapmayınız.Yapılan her olumsuz alışveriş hem siz site üyelerine hemde sitemize zarar verecektir.

ilkayersan

Uzman Üyemiz
evil_idea güzel uyglama site için kötü itibar bırakan kişilerin barındırılmaması gerek zaten tebrikler selahattin bey

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Kuş alırken dikkat... İyi bir araştırma soruşturma yapalım.

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
Eyvallah abi temizlik şart.Kuş alırken kişiyi tanıyan birilerine mutlaka soralım,kuşları görmeden almayalım.
Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
MALESEF BÖYLE AKSAKLIKLAR HER ZAMAN OLACAKTIR AMA BİZDEN UZAK VE BAŞKA PLATFORMLARDA YAPACAKLARINI CENABI ALLAHIN İZİN VERDİĞİ ÖLÇÜ VE ZAMANA KADAR YAPSINLAR ÇATAR BİR GÜN KILLI GÖĞUSLUYE ALLAH cc akıl fikir versin slm

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
insan neden hileye başvurur anlamıyorum ya

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kimse kimseyi kandıramaz herkes kendini kandırır en fazla 10 çift satar sonra ne olur 1 çift bile satamaz dürüstlük herzaman ilk şartımız olsun saygılarımla

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ALLAH herkese doğru yolu göstersin amin..Ben bu işe başladığımdan beridir çok değişik yapıda insanlarla tanıştım  ben çok defa yalansız bu iş olmaz diyenleri duydum,gördüm  ve çok zaman buyüzden bu hobiden üreticilikten vazgeçmeye kalktım yalansız olmuyorsa ben beceremem diye ama baktımki yalan söyleyenin cezasını ALLAH verir bir kşekilde ya canından gider ya şerefinden ya malından gider ya sevdiğinden dedim ve devam ettim  biz doğru yoldan gidelim bizede bereketini verir inşallah deyip önüme çıkan yalancıılarıda bir çukur gibi gördüm üstünden atlar geçerim dedim ALLAH onlara dünyadaki amacımızı unutturmasın!...

MUSTAFA SARGIN

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
SARGIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Hüseyin Timur adlı  satıcı kişiden çok şikayet geldiği için ve en sonda derneğimiz üyelerinden
bir arkadaşımıza yanlış ve yalan tarihli kuş sattığından dolayı sürekli yasaklanmıştır
forum sakinlerine duyurulur.
Allah şeytana uymuş kullarının şerrinden bizleri korusun.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Abi kusura bakmada adam elektronikle takaslı bir sürü ilan verdi, biz dediğimizde kötü olduk adam daha yeni siliniyor üyeliği