Yasaklandım lütfen yardım yönetime

qwer

Yeni Üyemiz
Adı
Semra
Soyadı
Daǧdelen
S.a  ustadlar abiler ablalar arkadaşlar

işim gereği 4 -5 gundur evde deildim . eve geldiğimde siteye bir bakayım dedim. baktım ki yasaklanmışım . nedenini bir türlü bulamadım . benden kucuk kardeşim var genelde o bilgisayarda oturur . ben oturdugumdada yanıma oturur onunda benim gibi kuslara merakı var. o girmiştir bişiler yapmıştır dedim. yok abi ben ne girecem dedi durdu . Ee hocam ben niye yasaklandım bir türlü cözemedim . lütfen yardım edermisiniz bana

Kullanıcı Adım Barış Ürgen

SEbep öğrenildikten sonra açmış oldugum nick silinecektir .  Bir hatam olduysa kusura bakmayın

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
selahattin abi konuyu gördüğü zaman size gerekli cavabı verecektir hayırlı günler

qwer

Yeni Üyemiz
Adı
Semra
Soyadı
Daǧdelen
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
selahattin abi konuyu gördüğü zaman size gerekli cavabı verecektir hayırlı günler
ozel mesajda attım . yonetimdeki bazı uyeleri galiba selahattın beyede attım saolun

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Semra DAĞDELEN' Alıntı:
S.a  ustadlar abiler ablalar arkadaşlar

işim gereği 4 -5 gundur evde deildim . eve geldiğimde siteye bir bakayım dedim. baktım ki yasaklanmışım . nedenini bir türlü bulamadım . benden kucuk kardeşim var genelde o bilgisayarda oturur . ben oturdugumdada yanıma oturur onunda benim gibi kuslara merakı var. o girmiştir bişiler yapmıştır dedim. yok abi ben ne girecem dedi durdu . Ee hocam ben niye yasaklandım bir türlü cözemedim . lütfen yardım edermisiniz bana

Kullanıcı Adım Barış Ürgen

SEbep öğrenildikten sonra açmış oldugum nick silinecektir .  Bir hatam olduysa kusura bakmayın
Ben anlatayım size... Barış Ürgen bu sitede bir arkadaşımızı siteden kovdu, daha sonrada bu siteye ilk üye olanlardan diyelim 2 3 kişiye terbiyesiz seviyesiz dedi... Konu açtı Kemal Akbulut abimize hakaretler etti. Banada söyledikleri cabası

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Ben anlatayım size... Barış Ürgen bu sitede bir arkadaşımızı siteden kovdu, daha sonrada bu siteye ilk üye olanlardan diyelim 2 3 kişiye terbiyesiz seviyesiz dedi... Konu açtı Kemal Akbulut abimize hakaretler etti. Banada söyledikleri cabası
+111
ve ne tesadüftürki bunlar olduktan hemen sonra yabancı ve yeni kayıt olunmuş bir nick yine bu seviyesizliğe devam etti!!
şimdide SEMRA DAĞDELEN linki
İLGİNÇ....

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Semra DAĞDELEN' Alıntı:
işim gereği 4 -5 gundur evde deildim . eve geldiğimde siteye bir bakayım dedim. baktım ki yasaklanmışım . nedenini bir türlü bulamadım . benden kucuk kardeşim var genelde o bilgisayarda oturur . ben oturdugumdada yanıma oturur onunda benim gibi kuslara merakı var. o girmiştir bişiler yapmıştır dedim. yok abi ben ne girecem dedi durdu . Ee hocam ben niye yasaklandım bir türlü cözemedim .
Konuyla uzaktan yakından bir bilgim yok fakat şu açıklamayı görünce..
yapmayın abi şöyle şeyler okadar çok uydurma bir açıklama olduğu belliki.Uzun süredir forumlardayım(farklı içerikle bir çok forumda yazıyorum) nedense hep evde olmamalar,eve gelince çocuklar karıştırmış olur,başkası girip bişeyler yazmış olur.vsvsvs
Yapmayın bunu artık.
Yemiyor insanlar bu taktiği
Hayvan terli..

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Mert AYDIN' Alıntı:
+111
ve ne tesadüftürki bunlar olduktan hemen sonra yabancı ve yeni kayıt olunmuş bir nick yine bu seviyesizliğe devam etti!!
şimdide SEMRA DAĞDELEN linki
İLGİNÇ....
Evet Mert bunu unutmuştum. Hemen ardına farklı bir kullanıcı yeni üye olup hemen saldırmaya başladı

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
EVET O SORUNLAR OLDUĞU ZAMAN ŞEHİR DIŞINDAYDIM KARDEŞİM HAYIRLISI OLSUN