Yaşı kaç?

Rookie

Yeni Üyemiz
Arkadaşlar kuşun yaşı kaç? Ve cinsiyet ırkı falan?

VSP355g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Merhabalar. Kuşunuz çok tatlıymış öncelikle eksil ve yanlış bilgiler olabilir diğer bilgili abiler daha doğru bilgiler sunabilir size fakat fikrimce 6- 9 ay civarında bir yaşı olan iri yerli veya çek kırması gibi gözüküyor bir erkek. Umarım doğrudur hayırlı günler.

Rookie

Yeni Üyemiz
Kutay OFLUOĞLU' Alıntı:
Erkek kuş 6 aydan fazladır yerli veya anne baba biri çek biri yerli
Bersan DEĞİRMENCİ' Alıntı:
Merhabalar. Kuşunuz çok tatlıymış öncelikle eksil ve yanlış bilgiler olabilir diğer bilgili abiler daha doğru bilgiler sunabilir size fakat fikrimce 6- 9 ay civarında bir yaşı olan iri yerli veya çek kırması gibi gözüküyor bir erkek. Umarım doğrudur hayırlı günler.
Teşekkürler. 6 aylık alıcam dedim bunu verdi tahmininiz doğru. Bende emin olmak istedim. Bu kuş diğer erkekle aynı kafeste dursa nolur. Dişim ikisine ısırıyorda?

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Erkekler dişilere  nazaran daha az kavga ederler bendeki erkekler birbirlerine kur bile yapıyorlar. Ufak tefek sataşmalar olur illa ki eğer birisi çok baskın değilse. Yanlarında durabilceğiniz zaman da koyun yan yana ve gözlemleyin çok şiddetli şekilde birbirlerine vuruyorlarsa özellikle göz ve çevresine ayırırsınız. Pek sanmıyorum ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın bence.

Rookie

Yeni Üyemiz
Erkekler dişilere  nazaran daha az kavga ederler bendeki erkekler birbirlerine kur bile yapıyorlar. Ufak tefek sataşmalar olur illa ki eğer birisi çok baskın değilse. Yanlarında durabilceğiniz zaman da koyun yan yana ve gözlemleyin çok şiddetli şekilde birbirlerine vuruyorlarsa özellikle göz ve çevresine ayırırsınız. Pek sanmıyorum ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın bence.
Dünden beri bakıyorum dişiyi bir tarafa attım. İki erkeği yan yana koydum birbirlerine yakınlaşmadıgı surece bişi yok. Yakınlaşsada bağrışma var kavga yok. 2 ay idare edecekler artık. Dişi yanına kimseyi istemiyor ondan tek bıraktım yanına birini koyunca öldüresiye dövüyor ?.

Adı
Berşan
Soyadı
DEĞİRMENCİ
Bence zamanla daha iyi anlasicaklardir. Sorun olmamasina sevindim erkekler daha icten ve samimi oluyorlar muhabbet kuslarinda:D bazen birbirlerine bile sariyorlar aman dikkat edin bu seferde onla ugrasmak zorunda kalmayin. Hayirli gunler :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rookie

Yeni Üyemiz
Bence zamanla daha iyi anlasicaklardir. Sorun olmamasina sevindim erkekler daha icten ve samimi oluyorlar muhabbet kuslarinda:D bazen birbirlerine bile sariyorlar aman dikkat edin bu seferde onla ugrasmak zorunda kalmayin. Hayirli gunler :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herşey içn teşekkürler