erkek olduğunu bende biliyodum yaşı hakkında bi bilginiz varmı ?Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:Irk konusunda pek bir bilgim yok ama cinsiyeti erkek güzel bir erkek iri bir kuş
bir de kuyruğu niçin öyle ?
peki yaşı ?*Karahan UZUN.' Alıntı:yerli irisi güzel parçalı bir erkek
yok eşe atmak için aldımCemal GÖK' Alıntı:eğer okuşu eğitmek içinaldıysanız şiniz çok zor çünkü kuş 2 yaşında gibi ama imkansız diye bir şey de yokkk çok uğraşırsanız olur
peki kuyruğu neden öyle sizce ???Cemal GÖK' Alıntı:eğer okuşu eğitmek içinaldıysanız şiniz çok zor çünkü kuş 2 yaşında gibi ama imkansız diye bir şey de yokkk çok uğraşırsanız olur
Kuş 1 yaşını geçmiş ...Yılmaz OK' Alıntı:erkek olduğunu bende biliyodum yaşı hakkında bi bilginiz varmı ?
kuyruğunun niçin öyle olduğunu bilmiyorum geldiğinde öyleydi
Karahan UZUN.' Alıntı:1,5 2 arası
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:Kuş 1 yaşını geçmiş ...
ve kuyruğunu incelermisiniz tekrar yeni tüyleri çıkıyor mu ?eğer yeni tüyler çıkıyorsa kuyruk uzar diye düşünüyorum yanına güzel bir kırık aldınız mı çok güzel yavru çıkar..
beki ırkı hakkında ne düşünüyosunuz eşe attığım kuş yeşil.bide ne zaman yuvalık takmalıyım şuan biraz biraz ilgileniyolar birbirleriyle kaşıyolar birbirlerini bide erkek yani yeni aldığım kuş ilk geldiğinde fazla hırçın değildi birden hırçınlaştı.
saolunİsa YILMAZ.' Alıntı:maşallah güzelmiş![]()
beki ırkı hakkında ne düşünüyosunuz eşe attığım kuş yeşil.bide ne zaman yuvalık takmalıyım şuan biraz biraz ilgileniyolar birbirleriyle kaşıyolar birbirlerini bide erkek yani yeni aldığım kuş ilk geldiğinde fazla hırçın değildi birden hırçınlaştı.Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:Kuş 1 yaşını geçmiş ...
ve kuyruğunu incelermisiniz tekrar yeni tüyleri çıkıyor mu ?eğer yeni tüyler çıkıyorsa kuyruk uzar diye düşünüyorum yanına güzel bir kırık aldınız mı çok güzel yavru çıkar..![]()
kuyruğu kırılmış olabilir... dikkatini çekiyorum kopmuş demedim, kırılmış olabilir... kırılan kuyruk uzamaz , bu sebeple kuyruğunu bir kontrol et kırılma varsa kırık kuyruğu kökten çek 1 ay içinde uzun kuyruklara kavuşursun...Yılmaz OK' Alıntı:
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Bence ırkı ingiliz kırığı anlaşıyorlarsa yuvalığı 1-2 hafta sonra takabilirsiniz