M mrtkrslnch Yeni Üyemiz Katılım 13 Mar 2015 Mesajlar 2 Konum isvicre Adı murat Soyadı kara 13 Mar 2015 #1 Merhabalr dün aldim kusumu. Yasini merak ediyorum. Bileziginde ch 14 04 011 yaziyor. Elime bana alisirmi. Ne yapmam lazim suan bnden cok korkuyor.
Merhabalr dün aldim kusumu. Yasini merak ediyorum. Bileziginde ch 14 04 011 yaziyor. Elime bana alisirmi. Ne yapmam lazim suan bnden cok korkuyor.
S siyahbulut Yeni Üyemiz Katılım 15 Mar 2015 Mesajlar 13 Konum istanbul Adı mehmet Soyadı hüseyin 21 Mar 2015 #2 1 yaşına gelmiş hemen hemen, erkek bi kuş alıştırman biraz zor olucak tek çare sabır yada bi eş alıp yavru aldıktn sonra yavruları eğitebilirsin
1 yaşına gelmiş hemen hemen, erkek bi kuş alıştırman biraz zor olucak tek çare sabır yada bi eş alıp yavru aldıktn sonra yavruları eğitebilirsin
H Hakan_21 Uzman Üyemiz Katılım 12 Şub 2011 Mesajlar 822 Konum Diyarbakır Adı Hakan Soyadı KAPLAN 21 Mar 2015 #3 Tahmini 10 11 aylık egitip alıştırabilirsin ama sabırlı olman gerekir Ahmet kardeşiminde dedigi gibi en makulu bi eş alman.
Tahmini 10 11 aylık egitip alıştırabilirsin ama sabırlı olman gerekir Ahmet kardeşiminde dedigi gibi en makulu bi eş alman.
E Ecirna21 Uzman Üyemiz Katılım 13 Haz 2013 Mesajlar 253 Konum D.BAKIR/BAĞLAR Adı Semih Soyadı ZekeriyaOĞLU 21 Mar 2015 #4 Murat KARA....' Alıntı: Merhabalr dün aldim kusumu. Yasini merak ediyorum. Bileziginde ch 14 04 011 yaziyor. Elime bana alisirmi. Ne yapmam lazim suan bnden cok korkuyor. Genişletmek için tıkla ... 2014 doğumlu güzel bir erkek bence alıştırmak adına güzel bir dişi bulup yavru alın.Ele alıştırmak için yeme düştükten sonra almak daha iyi olucak...
Murat KARA....' Alıntı: Merhabalr dün aldim kusumu. Yasini merak ediyorum. Bileziginde ch 14 04 011 yaziyor. Elime bana alisirmi. Ne yapmam lazim suan bnden cok korkuyor. Genişletmek için tıkla ... 2014 doğumlu güzel bir erkek bence alıştırmak adına güzel bir dişi bulup yavru alın.Ele alıştırmak için yeme düştükten sonra almak daha iyi olucak...