YAŞLANIYORMUYUM? NEYİM?

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
Oğlumun bu gün doğum günü.Kerata 5 yaşında artık.Halbuki daha dün doğmuş gibi.Sanki hastaneden daha yeni gelmiş gibi.Ne çabuk geçiyor şu zaman?Ne çabuk bitiyor şu ömür?

Keşke 30 umda değil de 18 imde evlenip çocuğum olsaydı.Babalık duygusu ne acayip?Ne acayip yavrunu kollamak?Nasıl bir duygu onun geleceği için çabalamak?

Mahallemizde bir abimiz bir gün ''Baba ağaç gibidir.Meyve vermese bile gölgesi yeter'' demişti.Daha yeni yeni jeton düşüyor.Ne anlamlı bir söz?

Allah (c.c.)bütün babalarımızın yardımcısı olsun.Allah(c.c.)kimsenin çoluğunu çocuğunu öksüzlükle,yetimlikle terbiye ettirmesin.Allah(c.c.)Tüm çocuklara DİN,MİLLET,VATAN,NAMUS,ANA,BABA,KARDEŞ sevgisi nasip etsin.
AMİN

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Vatana millete hayırlı bi evlat olsun. Analı babalı büyüsün.

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
Babalık duygusu ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi..Tebrikler.

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
Oğlumun bu gün doğum günü.Kerata 5 yaşında artık.Halbuki daha dün doğmuş gibi.Sanki hastaneden daha yeni gelmiş gibi.Ne çabuk geçiyor şu zaman?Ne çabuk bitiyor şu ömür?

Keşke 30 umda değil de 18 imde evlenip çocuğum olsaydı.Babalık duygusu ne acayip?Ne acayip yavrunu kollamak?Nasıl bir duygu onun geleceği için çabalamak?

Mahallemizde bir abimiz bir gün ''Baba ağaç gibidir.Meyve vermese bile gölgesi yeter'' demişti.Daha yeni yeni jeton düşüyor.Ne anlamlı bir söz?

Allah (c.c.)bütün babalarımızın yardımcısı olsun.Allah(c.c.)kimsenin çoluğunu çocuğunu öksüzlükle,yetimlikle terbiye ettirmesin.Allah(c.c.)Tüm çocuklara DİN,MİLLET,VATAN,NAMUS,ANA,BABA,KARDEŞ sevgisi nasip etsin.

Öncelikle 18 yaş konusuna şiddetle katılıyorum, ben 34 büyük kızım 12 yaşında, şimdi boyuma yakın boyuyla ,onunla nasıl gurur duyduğumu anlatamam.

Rabbim (düşmanıma dahi) hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın, evladın olunca ana-baba, eş-kardeş falan hepsi  bir adım geride kalıyor.

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli arkadaşlarım.Yazmış olduğum duygularımla ilgili hayır dualarını eksik etmeyen tüm abilerimin,arkadaşlarımın,kardeşlerimin iyi dilek ve temennileri için çok teşekkür ediyorum.Allah(c.c.)Herkesin dualarını kabul etsin.Saygılar...