Yaşları, Cinsleri ve kızışma durumları yardım...

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
Selamın aleyküm arkadaşlar,
Irkları, yaşları ve kızışma durumu ile alakalı bilgi verirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

Yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler, hepinize bol üretimli günler dilerim...

wertyu

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
helvacı
Maşallah kuşlarınız çok güzel dişi İngiliz kırığına benziyor erkek de güzel bir yerli irisi ikiside kızışmış sağlık durumları gayet iyi

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
maşallah güzel kuşlar. erkek rainbow dişi bana da kırık geldi. kuşların kondisyonu çok iyi görünüyor. dişiniz kızışmış. erkek bir yaş civarı. yalnız dişi en alttan ikinci fotoya bakınca da jumbo kırığı gibi. dişi erkekten daha genç. çok güzel çift ve inş çok güzel yavruları olur

PolisÜbrahim

Üyemiz
Maşallah Güzel Bir Çift .. Özellikle Dişi Çok Hoş .. Sağlıklı Yavrular Nasip Etsin Allahım :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlar İngiliz kırığı 6-7 aylık kızışmışlar
MAŞALLAH

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
MAŞALLAH kuşlarınız çok güzeel ikiside kızışmış erkek 1 yaş civarı dişi de6-8 aylık ve dişi olan kuş bayıldım :D  ???

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
Tesekkürler arkadaslar sagolun hobi amacli bakiyorum, sizin gibi isi iyi bilen kiymetli arkadaslarin destegiyle hem bildiklerimi unutmamak, hemde bu konuda daha fazla bilgiye sahip olmak icin. Avusturya´da yasiyorum dün burdaki bir kus marketinden aldim. kendimi güncel tutmak adina. Bunlara hemen yuvalik asayimmi acaba uzun bir süredir ayni kafeste yasamislar diger kuslarla, birbirlerine aliskin kuslar, tanisma faslina gerek varmi? Saygilar...

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
Yok hic kavga etmiyorlar gayet sakinler, zaten 10-15 adet kusla birlikte 3-4 ay kalmislar ayni kafeste. yani önceden tanisiklar.

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
tayfun kardeşim nacizane benim fikrimde eğer kavga etmiyorlarsa yuvayı asabilirsin ikiside hazır gözüküyor maşaallah .sağlıklı ve bol yavrular inşaallah

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
TAYFUN ÇETİN kardeşim solunum rahatsızlığına okaliptus yağı tavsiye etmişsin benim kuşların bazıları aşağı yukarı kuyruk sallıyor.sanırım solunum rahatsızlığı,ben birer damla damlattım fakat kuşlar sarhoş gibi oldu.kullanımı hakkında bilgi verirmisim.şimdiden teşekkürler

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
Selam Erol kardes, öncelikle kiymetli yorumun icin cok tesekkür ederim. Lakin ben hicbir hastalik icin ilac tavsiye etmedim bir yanlislik oldu sanirim. Saygilar...

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
Kankiler Abiler  erkeğin kızıştığını nerden anlıyabiliyoruz.

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
Selam Ozan kardes, benim kusun ceresi gibimi yani? Zaten bugün inanilmaz bir sekilde dönüyor disinin etrafinda, ötüyo ucuyo disiyi canlandirmak icin. Kur yapiyo sanirim...