yaşları hakkında bilgi

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
maşallah güzel bir çift sabredersen yavru alabilirsin. avi vit

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
maşallah .parçalı beyaz diş (net gözükmemekle beraber)ve 3 aylık civarlarında.
yeşil ise erkek 6-7 aylık kuşlarınız daha yavru almak için uygun değiller.dişi kuşunuz 8-9 aylık oluca yumurlayacaktır....sabırlı olup tüy değişimlerini ve damızlık yaşa gelmeleriniz beklemeniz gerekecek...şimdilik 1 çift mubiş için avi-vit yeterli olacaktır....
saygılarımla......

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
teşekkurler abilerim. sabredicem inş. bazı arkadaşlar da vitaform tavsiye ediyorlar ben sizin önerinizi uygulicam avivit kullanıcam ancak uygulama nasıl olmalı. Bir suluğa ne kadar miktar ve ne kadar aralıklarla değişmeli suları teşekkurler...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Erhan bey maşallah çok güzel birçift parçalı beyaz kuşunuz dişi ve 3-4  aylık  yeşil erkek 6 aylık ihtimalle size aviviti öneririm haftada 1 kere büyük suluk  tam dolu sularına avivit içinde bulunan ölçeğin yarısı yani 1gr olarak mamasına yada suyuna  katabilirsiniz ben yinede hiçbir  ilacın sürekliliğini tavsiye etmem

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Cihan ustam ALLAH razı olsun teşekkur ederim. Peki sürekliliğini tavsiye etmem demişsiniz. Ne kadar süre kullanıp ne kadar ara vermeliyim. Sonuçta herşeyden önemlisi onların sağlığı yavru almak geç olsa da olur. Yararı yerine zarar vericekse hiç kullanmam. Ancak kullanılması lazımsa kullanayım...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ALLAH cümlemizden razı olsun herkesin doğruları vardır ama bana sorarsan bu ilaçlar kuşların dengesini bozuyor sürekli kullanılan her ne ilacı olursa olsun bağışıklık kazandırıyor bu ilaçlar için aylık ama hergünü ilaç olan liste hazırlayanlar var bir bakıyorumki full+full  bana sorarsan  buna can dayanmaz ben kuşlarıma vitamin ilaç takviyesi yapacağım zaman suyunu bir koklarım ve midem bulanır çünkü ilaç suyu öldürür suyun o güzel tadından kuşlar mahrum  demek istediğim mesela 2 haftada bir gün ertesi gün temiz su vermek şartıylaa vitamin ilacı verebilirsiniz bana sorarsanız kuşların problemi hastalığı olduğunda kullanmaktır tüy değişimlerinde veya çok stresli gördüğünüzde veya soğuk algınlıklarında bakteri saldırılarında ama en güzeli doğal heran elimizin altında bulunan ilaçlar  mesela salatalık .limon .marul . yumurta  .havuç . elma sirkesi .  gibi kuşlarınıza en güzel en koruyucu vitamin ek besinler kuş maması mesela  ...

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Anladım Cihan ustam. O zaman bu ilacı alayım bulunsun dediğiniz hastalık durumları için. Ancak ben normal şartlarda yumurta mamasına ve doğal vitaminlere devam edeyim. Çok teşekkur ederim üstad.Her şey gönlünüzce olsun inşallah...

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Amin ecmain inŞALLAH üstad. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşallah...