gs_bursa_gemlik
Takipçi Üyemiz
Suan yoldayim araştırma şansım yok .10 günlük olan yavru 9 saattir ac ne öneriyorsunuz ACİL
Başka yavrulu çiftiniz varsa onların altına koyacaksınız yada tek çiftse mecburen kendiniz besleyeceksiniz başka bir yolu bildiğim kadarıyla yok. Yoldayım demişsiniz o zaman nasıl müdahale edeceksiniz ki??Berkan VALER' Alıntı:Suan yoldayim araştırma şansım yok .10 günlük olan yavru 9 saattir ac ne öneriyorsunuz ACİL
yavrunun kursağının boş olduguna emınmısınız??Mehtap YILMAZ' Alıntı:Küçük olduğu için çok uzun dayanamaz benim fikrim. Şöyle yapıyorum ben kendi yaptığımı anlatayım size eczaneden bir damlalık alıyorum 1-2 tane bebe büskivisi içine çay kaşığının ucuyla yarım çay kaşığı irmik varsa az az galeta unu mısır unu ne varsa ekliyorum sıcak suyla bunu akışkan kıvamlı bir mama haline getiriyorum bunu damlalığın içine çekip yavrunun ağzına damlalığı sokup sıkıyorum. Ama ağzına damlalığı sıkarken dikkatli olun boğazına sıkıyorum direk ağzına yedirmek zor yiyemiyor öyle. internetten yavru besleme videosu açıp nasıl yapıldığına bir bakın önce. İnşallah yapabilirsiniz.
aynen...Berkan VALER' Alıntı:teşekkür ederim , dişinin erkek tarafından beslenmeme ihtimalini düşünüp , yuvaya yumurta koymaya gerek yok mu yani
peki...Berkan VALER' Alıntı:Çok sağolun , başka sorum olursa kızsanız da soracağım ne yazık ki![]()