Yavru almanın püf noktaları ???

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Erkek Albino ve Dişi lutino Çiftim var . Yavrudan eşe attım kuşları ve  7 aylık kuşlar şu an .. Yavru almak istiyorum. 60 cm lik bir çifthane duruyorlar .. Yuvalık takılı. dişi ceresi henz kahverengi olmadı..

Ne diyorsunuz neler yapabilirim nasıl bu süreci kısaltabilirim.. Yavru almayı çok istiyorum üretimhane kuran abilerimize imreniyorum çünkü takımları hep çalışıyor oysa çok zor bir bir iş yavru almak  ???

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
DAHA ÖNCEDE İŞLENMİŞ BU KONULAR SİTEMİZİN KUTUPHANESİ EV ÜRETİCİLERİNDEN BAKABİLİRSİNİZ SLM
AYDINLATICI BİLGİLER DAHİLİNDE YORUM VE GEREKLİ AÇIKLAMALAR EDİNEBİLİRSİN ANCAK AZDA OLSA EKSİK BİLGİ VERMENİZDEN DOLAYI KENDİNİZ ÖĞRENEREK TATBİK EDERSENİZ ON NUMARA HEDEFİNİZE ULAŞABİLİRSİNİZ
ISI IŞIK SES ORTAM BAKIM HİJYEN VS VS

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
DAHA ÖNCEDE İŞLENMİŞ BU KONULAR SİTEMİZİN KUTUPHANESİ EV ÜRETİCİLERİNDEN BAKABİLİRSİNİZ SLM
AYDINLATICI BİLGİLER DAHİLİNDE YORUM VE GEREKLİ AÇIKLAMALAR EDİNEBİLİRSİN ANCAK AZDA OLSA EKSİK BİLGİ VERMENİZDEN DOLAYI KENDİNİZ ÖĞRENEREK TATBİK EDERSENİZ ON NUMARA HEDEFİNİZE ULAŞABİLİRSİNİZ
site kütüphanesinde mevcut bilgileri okudum kişisel görüşleri duymak istiyorum o yzden yazdım

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KUŞU SEVDİĞİ BİR YERE KOY GÖĞUS HİZASINA GECE LAVABO IŞIĞINDAN ETKİLENMEMESİ RAHAT BİR UYKU BAKIM RADYO AÇ ANLAŞMALARINA BAK YUVALIK VARMI KUM KEMİK GAGA TAŞI VE HAFTADA 2 KEZ MAMA OLMAZSA AYIR TAK ET BİRLETİR ÖZLESİNLER BİRBİRLERİNİ ÜRETİCİLERDEN MUH KUŞ SESLERİ CD Sİ DİNLET ÇOŞSUNLAR YUVALIĞA SAHTE YUM KOY VS VS GİBİ DIŞARI SALMA YER DEĞİŞTİRME TELEVİZYON GİBİ SUREKLİ BAKMA SANA ALIŞMASINLAR
SLM

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kemal AKBULUT' Alıntı:
+1
aynı konular devamlı yorumlanıyor. ve kişisel yorumlar var konularda biraz araştırın
kuşun ırkı albino veya lutino olmuş farketmez.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
biraz yapıcı yorum yapalım lütfen , bende biliyorum yorum yapıldıgını ama açtım konuyu , istemeyen yorum yapmaz ...

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KUŞU SEVDİĞİ BİR YERE KOY GÖĞUS HİZASINA GECE LAVABO IŞIĞINDAN ETKİLENMEMESİ RAHAT BİR UYKU BAKIM RADYO AÇ ANLAŞMALARINA BAK YUVALIK VARMI KUM KEMİK GAGA TAŞI VE HAFTADA 2 KEZ MAMA OLMAZSA AYIR TAK ET BİRLETİR ÖZLESİNLER BİRBİRLERİNİ ÜRETİCİLERDEN MUH KUŞ SESLERİ CD Sİ DİNLET ÇOŞSUNLAR YUVALIĞA SAHTE YUM KOY VS VS GİBİ DIŞARI SALMA YER DEĞİŞTİRME TELEVİZYON GİBİ SUREKLİ BAKMA SANA ALIŞMASINLAR
SLM
Bakalım hepsini yaptım kızışmasını bekliyorum artık nasip :)