yavru atladi sonra zipladi

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
MERHABALAR HAYIRLI CUMALAR

dun isteyken telefon geldi evden 3 yavrudan biri yuvaliktan kafesin icine atlamis. cocuklar yavruyu kafesten bayagi izlemisler aksam eve geldim yaru yok yumurtaliga geri ziplamis ziplamis diyorum cunku yumurtaligin konargaligi ile kafesin tabani 35 cm yavru nasil olduda yumurtaliga geri girdi saginda solunda tunek tel vs yok hic bir sekilde tutunacagi yer yok bu yavru yumurtaliktan alinmalimi

birde bambu agacindan tel kafes yepacagim tel kafes gibi olacak ancak tel yerine bambu cubuklari kullanacagim bu kafes aslinda kanaryalar icin muhabbet kusuna yapsam kemirir kacarmi

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
MERHABALAR HAYIRLI CUMALAR

dun isteyken telefon geldi evden 3 yavrudan biri yuvaliktan kafesin icine atlamis. cocuklar yavruyu kafesten bayagi izlemisler aksam eve geldim yaru yok yumurtaliga geri ziplamis ziplamis diyorum cunku yumurtaligin konargaligi ile kafesin tabani 35 cm yavru nasil olduda yumurtaliga geri girdi saginda solunda tunek tel vs yok hic bir sekilde tutunacagi yer yok bu yavru yumurtaliktan alinmalimi

birde bambu agacindan tel kafes yepacagim tel kafes gibi olacak ancak tel yerine bambu cubuklari kullanacagim bu kafes aslinda kanaryalar icin muhabbet kusuna yapsam kemirir kacarmi
saolun sizede hayırlı cumalar konu başlığınız beni cok güldürdü ondan cvp yazıp hayırlı cumalar dilemek istedim Allah'ta sizi güldürsün

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
SERKAN BEY
sorulara cabuk cevap araniyorsa dikkat cekici mansetler atip uyelerin ilgisini cekmek gerekmektensiz bu basligi gormesydiniz bakmazdiniz yorum yapmazdiniz belki :) :)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
yavruyu hiç oynamayın kafasına göre takılsın :)
bambu meseleside hem çıtalar kalın kafes karanlık olur hemde kemirebilirler diye düşünüyorum
sizede hayırlı cumalar

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Ömer ADAM' Alıntı:
yavruyu hiç oynamayın kafasına göre takılsın :)
bambu meseleside hem çıtalar kalın kafes karanlık olur hemde kemirebilirler diye düşünüyorum
sizede hayırlı cumalar