Yavru bakmayan dişi

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Merhabalar iki yavrulu bir ciftim var en buyuk yavru 16 digeri 14 gunluk evvelsi gune kadar disi yavrulara asiri duskundu besliyordu lakin simdi sadece erkek besliyor yuvaligi ikinci kez temizledim biraz talas koydum bir kismini atmis erkekle aralari iyi masallah yavrulara zarar vermiyor ama neden bakmiyor olabilir ilk kuluckasi ve yaz mevsimine denk gelmis kuluckasi sicaktan mi tecrubesizlikten mi bilemedim korkum yavrulara zarar vermesi  fikirlerinizi bekliyorum

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ahmed Bey,

16 gün beslemiş büyütmüş. Siz yuvayı temizleyince hem düzeni hem de kokusu değişmiştir. Erkek beslesede olur hatta daha iyi olur dişi dinlenir. Dişi eğer talaşları atıyorsa merak etmeyin. Arada tekrar ilave edersiniz. Yavruların ayakları talaşa basarsa daha iyi olur. Yeni yumurtaya hazırlık yapmaya başlamıştır.

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Bu durum sizin besleme alışkanlıklarınızdan ileri geliyor. yaptığınız mama içeriği çok önemli ben kendim mama yapıp veriyordum aynı durumlar başıma geldi. Kuş erken kızışıp bırakıyor yavrularla ilgilenmeyi. Şimdi hazır mama alıyorum versele laga hazır mama diğerikadar çok yemiyorlar belki ama yavrular topaç gibi maşallah bir dışkıları eskisi kadar cıvık değil ayaklarında hiç topaklanma olmadı bu kuluçkada.

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Yardim da bulunan herkese ayri ayri tesekkur ederim disi aksamlari yuvaya giriyor baba kurlara basladi mama yapiyorum hazir mama hic kullanmadim yumurta etimek bebe biskuvisi nane  pancar arada yesillikler katiyorum masallahi var yavrularin gelisimleri cok guzel vudeolarda izledigim yavrulardan daha ilerde gelisim sagliyorlar her gun veriyorum isalde olmuyorlar talas ekliyorum ara ara ayaklari tertemiz masallah tekrar herkese tesrkkurler iyi gunler herkse