Yavru besleme aparatı..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Görünce aklıma geldi Selahattin abi hepimize hediye etmişti feshanede damlalıklardan ve onun gibi işimize yarayacak birçok malzemeyi tekrar teşekkürler ona

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Herkeste olması gereken bir aparat ve bu kadar kolay bulunuyor olmasını bilmek gerekiyor. Ben sadece veteriner ve büyük petshoplarda bulurum diye düşünüyordum. Paylaşım için teşekkürler.
pray

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Selahattin abi bize hediye etmişti hatırlıyorum ben bunların  uçlarından 3cm kesip  şırıngaya taktım ve öyle kullanıyorum çokta iyi oluyor :D

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Feshane'deki şenliğe bende gelmiştim o zamanlar kimseyi tanımıyodum bu forumuda bilmiyordum :) Sağolsun  Cihan abim tavsiye etti.. Ayrıca Selahattin Abi'nin Kocaman kafesini ve  muhabbetlerini de hatırlıyorum :) Bİr dahaki şenliği merakla bekliyorum baya bir şeyler alıcam da bir daha  şenlik varmı?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Özgür Damkacı' Alıntı:
Feshane'deki şenliğe bende gelmiştim o zamanlar kimseyi tanımıyodum bu forumuda bilmiyordum :) Sağolsun  Cihan abim tavsiye etti.. Ayrıca Selahattin Abi'nin Kocaman kafesini ve  muhabbetlerini de hatırlıyorum :) Bİr dahaki şenliği merakla bekliyorum baya bir şeyler alıcam da bir daha  şenlik varmı?
Her sene aralık ve ocak ayında var zamanı yaklaşınca sitede yayınlanıyor

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Annesi babası tarafından beslenmeyen yavrular için kolay çözüm. Ben buradaki eczanelere  sordum anlayamadılar siteden buradaki linkten gösterdim yok dediler. Medikallere bakcağım. Arkadaşlardan 10 tane kadar ödemeli yollaycak olan olursa çok sevinirim acil lazım şimdiden teşekkürler.

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
ahmeterol' Alıntı:
Annesi babası tarafından beslenmeyen yavrular için kolay çözüm. Ben buradaki eczanelere  sordum anlayamadılar siteden buradaki linkten gösterdim yok dediler. Medikallere bakcağım. Arkadaşlardan 10 tane kadar ödemeli yollaycak olan olursa çok sevinirim acil lazım şimdiden teşekkürler.
Kardeşim istanbul bağcılara yakın olsan ücretsiz verirdim..