yavru besleme hakkında?

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
tekrar merhaba arkadaslar.
bır cıftımın ılk kuluckası 6 yumurta yaptı bugunde tam tarıhınde ılk yavru cıktı.fakat 6 saat sonrayuvalık  kontrolumde yavrunun kursagının bos oldugunu gördum.yavru ne kadar dayanabılır aclıga yada dısı beslermı mutlaka yapılabılecek bısey varmı arkadaslar..

SAYGILAR...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yumurtadan yeni cıkan yavrular 24 saat beslenmeye bilir.. normal bir durumdur.. cok fazla rahatsız etmemenizi öneririm.. yavrulu kuslarınıza mama verirseniz yavru gelisimleri daha iyi olacaktir saygılar

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
yumurtadan yeni cıkan yavrular 24 saat beslenmeye bilir.. normal bir durumdur.. cok fazla rahatsız etmemenizi öneririm.. yavrulu kuslarınıza mama verirseniz yavru gelisimleri daha iyi olacaktir saygılar

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
:( arkadaslar bugun yuvalıgı kontrol ettıgımde yavru ölmustu.aldım yavruyu baktım kursagı bostu beslememıs annesı babası.daha altında 5 tane dolu yumurta var  ne yapmamı önerırsınız.buarada ciftımın ılk kuluçkası.ondan kaynaklanıyor sanırım?

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
yavrulu kuslarıma mamayı eksık etmıyorum zaten dıger cıftlerımede aynı mamadan verıyorum bı sorun yasamadım böyle daha önce..

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ACEMİ  OLDUĞUNDAN FAZLA RAHATSIZ ETME KISKANAN BİR CİNS OLABİLİR YUMURTALARA BAKTIĞINDAKİ TEPKİSİ İLE KIYASLA KARAR VER UYGULA SLM
kemal abı bugun tekrar yavru cıktı yıne bakmıyor dısı hıc rahatsız etmıyorum 2 gunde bır kontrol edıyorum.ölen ılk yavruda morarma vardı sankı daha kırmızı renkteydı cıkan yavru.yumurtaları baska cıtte kaydırıyımmı böyle gıderse altındakı 5 dolu yumurtadan cıkan yavrular telef olucak

ne önerırsın abı?