YAVRU BESLEMEK İÇİM AYRI BİR MAMA VARMI!!!!!!!!!!

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
slm arkadaşlar yuvadan erken atlayan yavrularım oluyor. mecburen şırıngayla beslemek zorunda kalıyorum fakat bisküvi yeterli olmuyor.yavruları beslemek için özel bir mama varmı veya daha iyi beslemek için neler karıştırmak lazım üstatlardan veya bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. herkeze iyi çalışmalar...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
toprak ne bisküvisi veriyorsun cici bebe ben damlalıkla birde toz halinde yere yemliklere civci yemi dahi karıştırıyor ve takımlara verdiğim mamadanda veriyorum birazda kırmaya alışsınlar diye yem serpiyorum birde su veriyorum bazıları suyu bulamıyor slm

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
kemal kardeşim bebe bisküvisini sulandırıp gırtlaktan basıyorum ama yeterli kalmıyor bunlar genelde büyük yavru ama yeme vurmuyorlar....

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Habib bey yuvadan erken atlayan yavrularınızı bence çok zorunlu olmadıkça elle beslemeye hiç ugraşmayın.kafesin tabanında kalsın baba kuş( eger problemli degilse ) yavruyu çok güzel beslemeye devam edecektir.sabah mamayı verdikten 1 saat sonra ve akşam yavruyu kontrol edin.kursagı doluysa problem yok demektir.zaten yavrunun aglamasından anlarsınız.eger baba kuş iyi bir bakıcı degil ve yavruyla ilgilenmiyorsa o zaman geregini yapmak size düşer.bu durumdada selahattin abinin tavsiyesi yeterli olacaktır.

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
tşkk bora kardeşim ewt baba kafesin dibinde besliyor ama anne yavruyu sürekli didikliyor onun için almak zorunda kaldım yavru ve babayı ayırdım ayrı kafese koydum fakat baba bu seferde beslemedi mecburen diğer yavruların yanına almak zorunda kaldım elle besliyorum şimdi....

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
babayı ayırma kafesten alma sadece yavruyu ayır ve kuşlara  mama verdigin zaman ve yem kusma zamanlarında yavruyu geri kafese koy ve bir müddet takip et dedigim  gibi eger baba problemli degilse göreceksin yavrunun aglamasına dayanamayacak ve besleyecektir.besleme bitince yavruyu tekrara ayır.mamayı yanlış basmaktan kaynaklı pek çok arkadaş yavruları elleriyle öldürdüklerini belirttiler eski forumları araştırırsan göreceksin..tabiki bu benim dogrularım.sen nasıl istersen onu uygularsın.