Yavru boylamada dikkat edeceğimiz hususlar

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Ben artık yumurtadayken tarihe göre veriyorum annenin altına yavru boylama yapmıyorum. Aynı gün yada 1 gün arayla çıkıyorlar. Asabi anaçlarım olmadığı içinde yavruyken kaydırmama gerek kalmıyor. Yumurtayken düzene sokmak daha mantıklı gibi.

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
çok doğru süleyman abi,

geçenlerde bir çiftimin altında 2 adet yeni çıkmış yavru vardı.neden olduğunu anlayamadan dişi erkeğini öldürdü ve ciddi bir şekilde hastalığa yakalandı.kurtaramıyacağımı anladım.ayni dönemsel yavrulu çiftim yoktu onlardan 15 gün büyük yavrulu çiftimin yanına koymak zorunda kaldım.ya tutarsa yani,
ama tutmadı.dişi yavruları öldürdü.
gerçekten çok hassas konu bunlar

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
yumurtayken boylamanin tek dezavantaji,eger kendinize ayiracaksaniz künyesini bilememeniz,Satacaksaniz zaten sorun yok,bilezik takanlar ise bileziklerini ayaklara gecirdikten sonra boylama yaparlarsa bu sorun ortadan kalkmis olur...

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Bunuda Öğrenmiş Olduk Konu Sahibi Selahattin Abiye Teşekkür ederim...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
ben sahsen ellemiyorum.. yuvalık buyuk oldumu.. kuslarda eger vasıflıysa arada 20 gun de olsa en buyuk ve en kucuk yavru arasında yinede kucuk yavruyu buyutuyorlar..yavru  boylamada anaç kusların daha cok yoruldugu kanatindeyim.. + yavrular kucukkenn anne sütününde yetmeme ihtimalide var.. benim dusuncem bu her goruse saygı duyarım..

Hüseyin NANE

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
NANE
paylaşım için teşekkürler sizler yol gösterdikçe bizler yavaş yavaş öğrenicez bu işleri inşallah

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Selahattin Abi paylaşım için teşekkürler, ben kuşları, yumurtaları ve yavrularıda çıplak elle dokunmaya alıştırdım, ana baba beslemek ve büyütmekle ilgili hiç sıkıntı çıkartmıyor.

sancos

Üyemiz
Web sitesi
www.papaganlar.com
Adı
Serdar
Soyadı
Suskun
Baştan sona ilgiyle okuduğum bir yazı... Meğer daha öğrenecek çok bilgi, alacak çok yolum varmış... İnşallah kısa zamanda yeteri kadar donanıma sahip olacağım. Sonrası tecrübe....

Teşekkürler... Emeğinize sağlık...

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
Konuyu güzel anlatmışsınız çok beğendim bende deneyeceğim hayırlısı.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
GÜN GEÇTİKÇE DAHA DA BİLİNÇLENİYOR İNSAN..

sadettin

Üyemiz
Adı
SADETTİN
Soyadı
SERBES
yumurtadan cıktığı anda yani gün içinde veya birkaç günlük yavruları boylama yapmak nasıl sonuç veriyor deneyimli arkadaşlardan bilgi almak aynı zamanda randıman nasıl  teşekkür edrim