Yavru evcilleştirme yardım

MrVadaa

Yeni Üyemiz
Adı
Akın
Soyadı
Aydın
Merhabalar. 2 haftayı biraz geçkin bir süre içinde muhabbet kuşu aldım gagası daha siyahken. Bana alıştı ben olmayınca bağırıyor ben gelince susuyor. Ancak şöyle bir durum var hala elime alışmadı. Kafesin içine çok çok yavaş şekilde elimi sokuyorum sürekli kaçıyor. Biraz yorulduktan sonra çıkıyor elime. Bir kere elime geldikten sonra elimden yem yiyor fakat atıyorum 2-3 saat geçsin aradan yine korkuyor. Dışarıdayken denedim ne yaparsam yapayım kaçıyor. Nasıl alıştırmam lazım bilgi verirseniz sevinirim. ( 2 aylık erkek yavru )

Beyazit efe

Üyemiz
Adı
Doğukan
Soyadı
Hazar
Akın AYDIN' Alıntı:
Merhabalar. 2 haftayı biraz geçkin bir süre içinde muhabbet kuşu aldım gagası daha siyahken. Bana alıştı ben olmayınca bağırıyor ben gelince susuyor. Ancak şöyle bir durum var hala elime alışmadı. Kafesin içine çok çok yavaş şekilde elimi sokuyorum sürekli kaçıyor. Biraz yorulduktan sonra çıkıyor elime. Bir kere elime geldikten sonra elimden yem yiyor fakat atıyorum 2-3 saat geçsin aradan yine korkuyor. Dışarıdayken denedim ne yaparsam yapayım kaçıyor. Nasıl alıştırmam lazım bilgi verirseniz sevinirim. ( 2 aylık erkek yavru )
Daldari aspur gibi yemleri elinizden yedirin. Kuslarin cok sevdigi yiyecekler oldugu icin zamanla verdikce sizi de sevecektir

Sıra muhabbet

Yeni Üyemiz
Adı
Batın
Soyadı
Sonay
Eline almayı hergün yap kafesin içinde de eline al 2-3 güne korkmamaya başlar

MrVadaa

Yeni Üyemiz
Adı
Akın
Soyadı
Aydın
Yaklaşık 1.5 haftadır kafeste elime gelmesi için çabalıyorum ama her seferinde kaçıyor çok yorulduktan sonra geliyor elime. 3 hafta olmadı alalı. Yanındayken kendini huzurlu hissediyor ama ellerimi görünce sapıtıyor. Herhalde petshopta çok korkuttular.  Yarın petshopa gidip aspur veya daldarı arayacağım belki bir faydası dokunur.