Yavru ile ilgili

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Öncelik herkeze merhabalar şimdi dün bir tane bugün de bir tane olmak üzere yavrular yumurtadan çıktı Allah'ın izniyle.(sağlıklı büyüdüklerinide görürüm inşlh).Ben annenin yavruları besleyip beslmediğini bilmyrm sürekli üzerlerinde yatıyo arada bi yemek yiyor anne.Mama yapyrm 10 gündr yüzüne bakmyıo ben devamlı veriyorm.Büyük ihtimalle 3 yavru olcak.Anne yem yiyerek bakabilrmi yavrulara bide şuan emin değilim besleyip beslemediğine bu konuyla ilgili ne yapmalıyım.yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Anne yavrularını besler.Mamayıda her gün verin muhakkak ihtiyaç duyup yiyecektir.

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Cevap veren herkeze teşekkür ederim öncelikle.  Abi dişi erkeği istemiyo ilk yumurta çıktığında erkeği ayağından yaralmştı erkek yeni yeni basıyo üzerine yara anca geçti.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
anladım
sıkıntı olmaz 3 yavruya bakar dişi
hergün mama takviyesi,,,

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Etimek , yumurta , havuç mamasını hergün koyuyrm inşlh dediğiniz gibi yer eyvalh abi.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Gözünüz aydın . Annenin yavruları besleyip beslemediğini kursaklarına bakarak anlayabilirsiniz .

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Gözünüz aydın . Annenin yavruları besleyip beslemediğini kursaklarına bakarak anlayabilirsiniz .
Saolasın abi.Bugün baktığımda bir tanesi annenin ağzınn altındaydı görünüyodu kursğı doluydu şükür dedim en son :D