yavru kanama

dilmeh

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
yenidoğan
abilerim yavru mubiş 18 günlük oldu ve baba yuvalığın içine girince vurmuş kafasının üstüne hafif kanlanmış ayırdım ben beslesem olurmu daha 2 tane yavru var

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
hangi kuş yaptıysa (anne veya baba) onu başka kafese alın,
yavrulara ve yaralı yavruya dokunmayın
diğer kalan kuş, tüm yavruları beslemeye devam eder...
bu arada yavru kuşun durumu nasıl?

dilmeh

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
yenidoğan
yavrunun durumu başının etrafında ufak 2-3 tane hafif vuruk var baba yaptığını gördüm böyle bişey yapmıyodu erkek anlamadım valla ufak mubiş babanın besliceğini zannediyo gagasının ona doğru uzatıyo babada vuruyo

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
Mert AYDIN' Alıntı:
hangi kuş yaptıysa (anne veya baba) onu başka kafese alın,
yavrulara ve yaralı yavruya dokunmayın
diğer kalan kuş, tüm yavruları beslemeye devam eder...
bu arada yavru kuşun durumu nasıl?
Mert arkadaşımızın da dediği gibi.artı olarak babayı ayırın anne yavrulara bakacaktır

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
GEÇMİŞ OLSUN VAKİT GEÇİRMEDEN DENİLENİ YAPIN VE  TAKİBİDE BIRAKMAYIN DİŞİNİN BESLEMEYE DEVAM EDİP ETMEDİĞİNİ  MAMALARINI GÜNLÜK YAPIN EKSİK ETMEYEN ANNE TEK KALDIĞINDAN YORULACAKTIR  YAVRU BESLMEDE  AMA MAMA BUNA YARDIMCI OLACAKTIR

dilmeh

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
yenidoğan
erkeği ayırdım ve ufak yavrunun kafasında hafiften darbe var buna bi tedavi uygulim mi yoksa öyle mi kalsın

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
5 gün boyunca  bir  deri  pomadı kullanabilirsiniz  ben  sarı melhem dedikleri  termmcym  tavsıye ederim
Mehmet YENİDOĞAN.' Alıntı:
erkeği ayırdım ve ufak yavrunun kafasında hafiften darbe var buna bi tedavi uygulim mi yoksa öyle mi kalsın

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
hafif ve önemsiz bir yara ise dokunmayın, düzelir
yeterki beslensin....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bana  yakın sayılırsınız  bilseydim  z.burnunda ikamet ettiğinizi  dün sizi  ziyaret eder  kuşa daha yakından bakardım  Mert  beyin dediği gibi  eğer  ahım şahım bir  hasar değilse kullanma  ama ben  her ihtimale karşı  3 günü öneririm  yarın zeytınburnuna yolum düşebilir  o zaman sizede haber veririm  uygunsanız ziyaret ederim sizi... ve  benim gibi  profil altına  telefon numaralarınızı  ve  iakmet ilinizi yazarsanız daha iyi olur...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Karahan UZUN.' Alıntı:
bana  yakın sayılırsınız  bilseydim  z.burnunda ikamet ettiğinizi  dün sizi  ziyaret eder  kuşa daha yakından bakardım  Mert  beyin dediği gibi  eğer  ahım şahım bir  hasar değilse kullanma  ama ben  her ihtimale karşı  3 günü öneririm  yarın zeytınburnuna yolum düşebilir  o zaman sizede haber veririm  uygunsanız ziyaret ederim sizi... ve  benim gibi  profil altına  telefon numaralarınızı  ve  iakmet ilinizi yazarsanız daha iyi olur...
alkisd alkisd
bak bu iyi olur karahan, inşallah yolun düşerde, yavruya bakma fırsatın olur thumbsupbo

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
inşALLAH  aslında  herkes    site  içi profilin altına benim gibi  il/ilce bilgilerini telefon bilgilerini yazsalar  çok daha verimli bir  paylaşım  olur yolumun üstü mesela gider çayını  içer sohbetimi yardımı mı eder  gelirdim evime.... kısmet bakalım
Mert AYDIN' Alıntı:
alkisd alkisd
bak bu iyi olur karahan, inşallah yolun düşerde, yavruya bakma fırsatın olur thumbsupbo

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
muhtemelen erkek yeniden çiftleşmek istemiştir. onun için yavruyu yuvada istemez. erkeği ayırmak en iyisi. dişi 3 yavruya güle oynaya bakar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yavru yuvada kalsın. Zarar verdiğini gözlemlediğiniz ebeveyni kafesten ayırın. Anne veya baba tek başına 3 yavruya rahat bakar. Yalnız yaralı yavrunun beslenmesine dikkat edin.