dilmeh
Üyemiz
abilerim yavru mubiş 18 günlük oldu ve baba yuvalığın içine girince vurmuş kafasının üstüne hafif kanlanmış ayırdım ben beslesem olurmu daha 2 tane yavru var
Mert arkadaşımızın da dediği gibi.artı olarak babayı ayırın anne yavrulara bakacaktırMert AYDIN' Alıntı:hangi kuş yaptıysa (anne veya baba) onu başka kafese alın,
yavrulara ve yaralı yavruya dokunmayın
diğer kalan kuş, tüm yavruları beslemeye devam eder...
bu arada yavru kuşun durumu nasıl?
Mehmet YENİDOĞAN.' Alıntı:erkeği ayırdım ve ufak yavrunun kafasında hafiften darbe var buna bi tedavi uygulim mi yoksa öyle mi kalsın
hafif ve önemsiz bir yara ise dokunmayın, düzelirMehmet YENİDOĞAN.' Alıntı:erkeği ayırdım ve ufak yavrunun kafasında hafiften darbe var buna bi tedavi uygulim mi yoksa öyle mi kalsın
Mehmet YENİDOĞAN.' Alıntı:erkeği ayırdım ve ufak yavrunun kafasında hafiften darbe var buna bi tedavi uygulim mi yoksa öyle mi kalsın
alkisd alkisdKarahan UZUN.' Alıntı:bana yakın sayılırsınız bilseydim z.burnunda ikamet ettiğinizi dün sizi ziyaret eder kuşa daha yakından bakardım Mert beyin dediği gibi eğer ahım şahım bir hasar değilse kullanma ama ben her ihtimale karşı 3 günü öneririm yarın zeytınburnuna yolum düşebilir o zaman sizede haber veririm uygunsanız ziyaret ederim sizi... ve benim gibi profil altına telefon numaralarınızı ve iakmet ilinizi yazarsanız daha iyi olur...
Mert AYDIN' Alıntı:alkisd alkisd
bak bu iyi olur karahan, inşallah yolun düşerde, yavruya bakma fırsatın olur thumbsupbo