Yavru Kanarya Acil....?

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
Herkeze iyi sabahlar iyi cumalar, daha önce bu sayfada http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,22726.0.html belirttiğim yavrularım hepsi öldü daha sonra yine çiftlesmeye attım 5 yumurta geldi bu sabah 2 adet yavru cıktı ben onlara nasıl besleyebilirim neler verebilirim bu sefer kaybetmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim birde elle beslemek için günde kac defa ve hangi mama vermem gerek.. Birde erkek kanaryayı ayrı kafese koysammı?*

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Kemal bey iyi gunler ayni durum benim de basima geldi acemilik doneminde kuslar bitlenmis kac tane yavru oldu onun yuzunden oncelikle bit kontrolunu bi yapin.Sonra erkek kusun yavrulara zarar verip vermedigini veya disiyi rahatsiz edip etmedigini gozlemleyin cunku erkek de yavrulara bakabilir besleyebilir aksi bi durum yoksa rahatsiz etmiyosa ayirmaniza gerek yok bir de yavrularin sindirmesi kolay olsun diye mama vermek gerekir hem besleyicidir hem dwe yemden daaha kolay sindirilir bunlari bi deneyin ilk once

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
bit kontrolü yaptım sıkıntı yok birde erkek sıkıntı yaratmadı ben cede mama verdim yalnız arastırdıgım kadarıyla nemlendirmemiz gerekmiş nasıl yapıcam onu..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yumurtayı haşlayıp rendenin ince kısmıyla rendeleyin üzerine bir havuç rendeleyin yine ince rendeyle üzerine elinizdeki hazır mamadan ekleyerek karıştırın yapış yapış olmayacak bir kıvam tutturup kuşlarınıza verebilirsiniz.

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
bebek mamaları var ufak kavanoz içinde elle besleme aparatı ile beslesem olurmmu?

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
bebek mamaları var ufak kavanoz içinde elle besleme aparatı ile beslesem olurmmu?

ibrahim asrav

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
asrav
kuru yemini suyunu eksik etme.ayrıca yumurtadan biraz mama yap .erkek kuşu da ayırma.sonra bırak kendi hallerine fazla oynama kuşlarla

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
ben cede mama kullanıyorum nemlendirip verdim mamalık içinde ama dişi kuşu kuşları beslediğini görmedim..

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
ben cede mama kullanıyorum nemlendirip verdim mamalık içinde ama dişi kuşu kuşları beslediğini görmedim..