Yavru Kumruya acil yardım

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
başka bir kumru tarafından  kovalanan kumru yavrusu buldum baştan yemek yediremedim daha çok su  ile karışık vitamin suyu verdim.fakat iyiye gideceğine daha halsiz düştü bugün daha bi gayretle ekmek bisküvi maması verdim etrafımda güvercinci yok onu düzeltmek için daha ne yapmalıyım,ayrıca içinden garip sesler geliyor gırc gırc gibi ishali yok

Uploaded with ImageShack.us

coro

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Coro
mama yapıp annesi gibi ağzında beslemenizi tavsiye ederim, hafif sulu mama lazım, buğday, bisküvi, vs... ezilmiş şekilde. Ben bundan daha küçüğünü o şekilde büyütüp salmıştım. İlk aşamada kendi yemek yemiyor genelde. Suyu da siz içirin

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
ne kadar sıklıkla besleyeyim?önceden sıkı kavrıyordu elimi şimdi düşüveriyo kabarıp pusuyo bi yerlere :-[ bunu engelleyecek bişey yok mu vitamini suyla karıştırdım ama faydasını göremedim fazla koyupta zarar vermek istemiyorum vitamini crying crying crying

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
anladığım kadarıyla bir  tür ishal belki vahşi olduğu içindir patates kaynatıyorum inşallah biraz işe yarar

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
İŞİNİZ  ZOR GOOGLE  BAKIN BENCE MUTLAK VARDIR  YOUTUBE AYNI ŞEKİLDE  KUMRU  BULAMAZSANIZDA GÜVERCİN  OLARAK ARAŞTIRMA YAPINIZ GENELDE AYNI BİYOLOJİYE  SAHİPLER....ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN....

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
karahanuzun' Alıntı:
İŞİNİZ  ZOR GOOGLE  BAKIN BENCE MUTLAK VARDIR  YOUTUBE AYNI ŞEKİLDE  KUMRU  BULAMAZSANIZDA GÜVERCİN  OLARAK ARAŞTIRMA YAPINIZ GENELDE AYNI BİYOLOJİYE  SAHİPLER....ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN....
+1

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Çokta küçük değilmiş; buğdayla besleyebilirsiniz. Bir elinizle ağzını açıp buğdayları gagasından ağzına bırakabilirsiniz. Buğdaylar bir süre suda bekletilerek yumuşatılmış olursa sindirimi daha kolay olacaktır.
    Tahmin ediyorum; 2 hafta içerisinde bağımsızlığını kazanacaktır.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
kumru 2. günün sonunda ishalden öldü, ishalini kesmek için haşlanmış patates ve ayakta kalması için sulandırılmış avisol verdim durumu hep kötüye gitti burda kanatlılara bakan veteriner olmadığı için kesin bi çözüm getiremedim güvercin besleyen birkaç kişi var,  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[fakat onlara ulaşamadım neyse Allah rahmet eylesin

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Nihal hanım siz elinizden gelen gayreti gösterdiniz bir insanlık vazifesini yapmanız adına tebrik ederim

bence kumrunun duasını aldınız gayretinizi niyetinizi ALLAH biliyor çünkü

ALLAH razı olsun siz ve sizin gibi düşünceli insanlarımızdan