Yavru Kuş Değilde Yetikin Alıştırma?

muhabbet827

Üyemiz
Merhabalar...

Çoğu konuya baktımda hep 'Yavru kuşunuzu elinize alıştırmak için....' vb. şeylerle başlıyor.Yetişkinler için pek bilgi bulamadım.Bilgilendirir misiniz? photo

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
maalesef sizin muhabbet kuşunun zamanı geçmiş erişkin muhabbet kuşlarını evcilleştirmek yavru muhabbet kuşlarına göre çok daha zordur imkansıza yakındır neyse artık sizde kuşun yavrusu olunca onu evcilleştirirsiniz..
ama ben şansınızı denemenizi tavsiye ederim..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Engin DUMAN' Alıntı:
maalesef sizin muhabbet kuşunun zamanı geçmiş erişkin muhabbet kuşlarını evcilleştirmek yavru muhabbet kuşlarına göre çok daha zordur imkansıza yakındır neyse artık sizde kuşun yavrusu olunca onu evcilleştirirsiniz..

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
Alışır alışmasına ama zamana ihtiyaç duyacaksınız.sadece güven vermeniz yeterli ama yavru muhabbet yetiştirmek gibi olmaz tabiki ama büyük bir kuşu konuşturamassınız hayırlı günler

muhabbet827

Üyemiz
Arkadaşlar sanırım bugün yemi azalmıştı ama BİTMEMİŞTİ.Koltukta oturuyordum yanıma geldi ama üzerime oturmadı.Telefonumla uğraştı falan smileki .Sonra elimey em aldı yedi,konuştum falan  squint  İlerleme kaydettim sanırım

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Engin DUMAN' Alıntı:
+1