G goko33 Yeni Üyemiz Katılım 9 Mar 2014 Mesajlar 15 Adı gökhan Soyadı elmacı 2 May 2014 #1 arkadaşlar yavru muhabbet kuşumu yuvadan ayıralı 3-4 gün oldu ayrı kafese koydum tek. ancak sürekli kafesin tellerine asılı duruyo bunun bir sebebi var mıdır
arkadaşlar yavru muhabbet kuşumu yuvadan ayıralı 3-4 gün oldu ayrı kafese koydum tek. ancak sürekli kafesin tellerine asılı duruyo bunun bir sebebi var mıdır
M mahsun ece Takipçi Üyemiz Katılım 11 Haz 2013 Mesajlar 248 Konum Diyarbakır Adı Mahsun Soyadı ECE 2 May 2014 #2 kuşunuz korkmuş ondan öyle yapıyordur
G goko33 Yeni Üyemiz Katılım 9 Mar 2014 Mesajlar 15 Adı gökhan Soyadı elmacı 2 May 2014 #3 ne yapmam gerek. alışır mı kuş bu duruma bir de hiç su falan içerken görmüyorum içiyormudur acaba
Y yosuncan1 Uzman Üyemiz Katılım 3 Haz 2012 Mesajlar 1,808 Konum mardin Adı fatih Soyadı mansız 3 May 2014 #4 Kaderi en az göğüs hizası yüksekliğe koyun tellerden yavaş yavaş vazgeçecektir . Bir de suyu kafesin tabanına bir kaba koyun oradan içer
Kaderi en az göğüs hizası yüksekliğe koyun tellerden yavaş yavaş vazgeçecektir . Bir de suyu kafesin tabanına bir kaba koyun oradan içer