yavru kuşmu ? yetişkin mi ?

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
merhabalar  çiftimin yanına  1 çift daha alıcam fakat su konuda kararsız kaldım yavru cıft mı laıyım yoksa yetıskın bır cıft mı ? teşekkurler

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
genç çift her zaman iyidir.yavruları yan yana koyup çift diye satanlara dıkkat edın.1 agız yavru alınmış çiftte olabılır.

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
genç çift her zaman iyidir.yavruları yan yana koyup çift diye satanlara dıkkat edın.1 agız yavru alınmış çiftte olabılır.
yok alıcagım yer akkus uretım dıye bır yer 11 donum uzerıne kurulmus bır cıftlık o yuzden sıkıntı yokda sadece okugum kımı yerlerde  yazıyor yavru olması daha ıyı fılan dıye bnde bır fıkır alıyım dedım.

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
ben kısa bişey anlatıyım size.akşam ankaraya gittim kuş için arkadasla beraber.hollanda ve çekoslavak uretıyorum dedı vatandaş gittim baktım.hepsi yerli.eş dedigin kuşlar bıle kuştan başka herşeye benziyor.ben dedıgınız yerı kötulemek ıcın söylemıyorum.guven çok önemlı burda.kalıtelı kuş olursa farketmez yavrusu büyügü.size kalmış bişey.

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
ben kısa bişey anlatıyım size.akşam ankaraya gittim kuş için arkadasla beraber.hollanda ve çekoslavak uretıyorum dedı vatandaş gittim baktım.hepsi yerli.eş dedigin kuşlar bıle kuştan başka herşeye benziyor.ben dedıgınız yerı kötulemek ıcın söylemıyorum.guven çok önemlı burda.kalıtelı kuş olursa farketmez yavrusu büyügü.size kalmış bişey.
doğru haklısınız yanı onemlı olan guven.. siz kuş ureticisi iseniz ve istanbuldaysnz sızdende alabılırım kuş :)

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
malesef kardeş ben kırıkkaledeyım.agırlık kanaryaydı bende muhabbete çevırıyorum.bu sene bende yavrudan alıp kendım eslestırcem.kanaryalarımda sıkıntı yok.muhabbet yavrudan kendım eş yapcam.selahattın abıden alabılırsın.ben ıstanbulda olsam alırdım ondan

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
malesef kardeş ben kırıkkaledeyım.agırlık kanaryaydı bende muhabbete çevırıyorum.bu sene bende yavrudan alıp kendım eslestırcem.kanaryalarımda sıkıntı yok.muhabbet yavrudan kendım eş yapcam.selahattın abıden alabılırsın.ben ıstanbulda olsam alırdım ondan
isterdım almak ama bnm butce sınırlı en fazla 60 tl :( malum öğrenciyim o yüzden yanı ama linkini gönderirsen sevinirim bi konusmak ısterım blkı elınde vardır o fıyata kus