gfbli1 Takipçi Üyemiz Katılım 9 Ocak 2011 Mesajlar 197 Konum İstanbul / Zeytinburnu Adı Emre Soyadı KAYACIK 21 Mar 2012 #1 Genç çiftimin daha ilk yavruları ve şuan en büyüğü 35 günlük olmak üzere 6 yavruları var bugün kafese atlamış yavrulardan birinin her iki kanatının tüyünde şu şekilde sorunlar gördüm sebebi ne olabilir ?
Genç çiftimin daha ilk yavruları ve şuan en büyüğü 35 günlük olmak üzere 6 yavruları var bugün kafese atlamış yavrulardan birinin her iki kanatının tüyünde şu şekilde sorunlar gördüm sebebi ne olabilir ?
habiltanta Uzman Üyemiz Katılım 28 Nis 2011 Mesajlar 1,940 Konum AFYONKARAHİSAR Adı Habil Soyadı TANTA 21 Mar 2012 #2 her hangi bir sorun yok tüyü dönmüş istersen çekebilirsin yenisi 15-20 gün içersinde çıkar
K kuşcuusta07 Uzman Üyemiz Katılım 11 Mar 2010 Mesajlar 261 Konum ANTALYA-Merkez Web sitesi www.kuscuusta07.tr.gg Adı Yavuz Soyadı usta 21 Mar 2012 #3 Emre kardeşim kuşlarına biraz B VİTAMİN KOMPLEXİ ver istersen. Eksikliği yeni başlıyor,ilerlemeden durdurmuş olursun. Saygılar.
Emre kardeşim kuşlarına biraz B VİTAMİN KOMPLEXİ ver istersen. Eksikliği yeni başlıyor,ilerlemeden durdurmuş olursun. Saygılar.
gfbli1 Takipçi Üyemiz Katılım 9 Ocak 2011 Mesajlar 197 Konum İstanbul / Zeytinburnu Adı Emre Soyadı KAYACIK 22 Mar 2012 #4 Her iki kanadında da olunca bir sorun var sandım. Teşekkürler.
P PROGRAMCI Uzman Üyemiz Katılım 6 Ara 2010 Mesajlar 2,803 Konum MARDİN Adı HALİL İBRAHİM Soyadı ÇABUK 22 Mar 2012 #5 herhangi bir sorun görünmüyor yavuz abininde dediği gibi b vitamini desteğiyle herşey halolur hayırlı olsun çok güzel yavru maşallah
herhangi bir sorun görünmüyor yavuz abininde dediği gibi b vitamini desteğiyle herşey halolur hayırlı olsun çok güzel yavru maşallah