yavru kuşumdan sürekli bu ses çıkıyor ?? videolu

fkbkc

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
kabakçı
bu sesi sürekli olaraka çıkarıyor şu anda. 2 gün önce farkettim ve ayırdım kardeşlerinin arasından. yem kıramadığı için sibop lastiği ve şırınga yardımıyla kursağına direk enjekte ediyorum mamasını. içine birazda vitamin ekliyorum. ama giderek arttı ve şu anda sürekli bu sesi çıkarıyor nefes alırken. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
http://www.izlesene.com/video/hasta-yavru-mubis/6689648

fkbkc

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
kabakçı
video henüz yayınlanmamış ama şöyle anlatabilirim. vıjcık vıcjık gibi bi ses çıkartıyor. sanırım geç kalmadan müdehale etmezsem kaybedecem kuşu. yardımlarınızı bekliyorum.

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Tecrübeli arkadaşlardan cevap gelmemiş ama kuşunuzun durumunu merak ettim Ufuk bey.Son durum nedir acaba ?

fkbkc

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
kabakçı
uzun uğraşlar sonucu yaşattım hatta şu anda sıcak bir yuvası dahi var :)

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Tebrik ederim.Ancak teşhis ve tedavi hakkında bilgi verebilirseniz aynı durumu yaşayan ya da yaşayacak olan forum üyelerine yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.
Saygılarımla.

fkbkc

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
kabakçı
Cansay AKKAYA' Alıntı:
Tebrik ederim.Ancak teşhis ve tedavi hakkında bilgi verebilirseniz aynı durumu yaşayan ya da yaşayacak olan forum üyelerine yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.
Saygılarımla.
hocam açıkcası özel bir yöntem uygulamadım. öncelikle sıcak bir yere aldım. bebek mamasını şırınga ve sibop lastiği yardımıyla olabildiğince koyu kıvamda kursağına enjekte ettim. günde 3 defa. iyileşme gördüğümde yanına yem kırabilen başka bir kuş aldım ondan öğrenebileceğini düşünerek. zamanla azalttım mamayı ve kendi başına yem kırabilecek kıvama gelmesini bekledim. 2 hafta içinde kendini toparladı.  hepsi bu kadar. umarım arkadaşlara yardımı olur. ama ufakta bir sitemim var ustalardan yeterince destek göremedim burda. umarım başka arkadaşlara yardımcı olur bu yazdıklarım.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Ufuk KABAKÇI' Alıntı:
hocam açıkcası özel bir yöntem uygulamadım. öncelikle sıcak bir yere aldım. bebek mamasını şırınga ve sibop lastiği yardımıyla olabildiğince koyu kıvamda kursağına enjekte ettim. günde 3 defa. iyileşme gördüğümde yanına yem kırabilen başka bir kuş aldım ondan öğrenebileceğini düşünerek. zamanla azalttım mamayı ve kendi başına yem kırabilecek kıvama gelmesini bekledim. 2 hafta içinde kendini toparladı.  hepsi bu kadar. umarım arkadaşlara yardımı olur. ama ufakta bir sitemim var ustalardan yeterince destek göremedim burda. umarım başka arkadaşlara yardımcı olur bu yazdıklarım.
Ufuk merhaba... Yeni konular açıldıkça ve yeni yorumlar geldikçe aşşağıya doğru kayıyor eski konular tabii... Eminimki bu konu görülmemiştir arada kaynayıp gitmiştir ondan dolayı pek yorum ve cevap gelmemiştir. Birdahaki seferde aynı şeyi yaşarsan +1 yazarak konuyu başa çekebilir canlandırabilirsin. Türkiyede'ki en yardımsever, en paylaşımcı sitede olduğumuzdan emin ol :) Kuşuda iyileştirmişsin tebrikler bu arada...