O ojos Takipçi Üyemiz Katılım 13 Eyl 2012 Mesajlar 169 Konum istanbul Adı kemal Soyadı karadağ 24 Nis 2013 #1 Herkeze iyi geceler. benim bir çiftimin en kısa zamanda inşallah bir aksilik olmazsa yavruları cıkacak ben onları hangi mamaları vermem gerekir hazır yavru mamaları önerirmisiniz...?
Herkeze iyi geceler. benim bir çiftimin en kısa zamanda inşallah bir aksilik olmazsa yavruları cıkacak ben onları hangi mamaları vermem gerekir hazır yavru mamaları önerirmisiniz...?
O ojos Takipçi Üyemiz Katılım 13 Eyl 2012 Mesajlar 169 Konum istanbul Adı kemal Soyadı karadağ 24 Nis 2013 #2 :S:S
T taskin90 Üyemiz Katılım 21 Eki 2012 Mesajlar 93 Konum izmir Adı Taşkın Soyadı KUZU 24 Nis 2013 #3 bır suru mama tarıfı var usta forumda ara bolumunden aratırsan ulasırsın tarıflere saygılar
D devran58 Uzman Üyemiz Katılım 8 Kas 2011 Mesajlar 935 Konum kocaeli Adı AYHAN Soyadı YILDIRIM 24 Nis 2013 #4 SİTEMİZDE SATILAN HAZIR MAMALARDAN ALACAKSIN HAVUÇLA NEMLENDİREREK VERECEKSİN ANNE BABAYA BU KADAR.........
SİTEMİZDE SATILAN HAZIR MAMALARDAN ALACAKSIN HAVUÇLA NEMLENDİREREK VERECEKSİN ANNE BABAYA BU KADAR.........
S semih ökenel Üyemiz Katılım 10 Ocak 2012 Mesajlar 56 Konum izmir/ödemiş- bartın Adı semih Soyadı ökenel 25 Nis 2013 #5 kemal bey mehmet armağan ismini biliyormusunuz acaba?
O ojos Takipçi Üyemiz Katılım 13 Eyl 2012 Mesajlar 169 Konum istanbul Adı kemal Soyadı karadağ 25 Nis 2013 #6 Semih ÖKENEL bey evet biliyorum kendisi oluyorum gercek ismim benim kemal,soyadım armağan orada farklı isim kullandım neden sordun sakıncası mı var?
Semih ÖKENEL bey evet biliyorum kendisi oluyorum gercek ismim benim kemal,soyadım armağan orada farklı isim kullandım neden sordun sakıncası mı var?
S semih ökenel Üyemiz Katılım 10 Ocak 2012 Mesajlar 56 Konum izmir/ödemiş- bartın Adı semih Soyadı ökenel 25 Nis 2013 #7 başka bir forumda gözüme takıldı aynı konu aynı cümleleri görünce sorma gereği hissettim. sıkıntılı bir durum yok teşekkür ederim
başka bir forumda gözüme takıldı aynı konu aynı cümleleri görünce sorma gereği hissettim. sıkıntılı bir durum yok teşekkür ederim
O ojos Takipçi Üyemiz Katılım 13 Eyl 2012 Mesajlar 169 Konum istanbul Adı kemal Soyadı karadağ 25 Nis 2013 #8 teşekkür ederim yanlıs anlamadığınız için..