Yavru Mubiş ve Aşırı Sıcaklar

esra esen

Yeni Üyemiz
Adı
esra
Soyadı
esen
Bir kaç hafta sonra yavru bir mubiş almayı planlıyorum. Aşırı sıcaklardan dolayı evde pencereler hep açık, vantilatör açık. Devamlı bir hava akımı veya cereyan var evde. Yeni alacağım mubişi nasıl korumalıyım? Kafesini penceresi açık olan odanın en kuytu yerine koysam gene de etkilenip hasta olur mu? Veya şimdi almayıp eylül gibi havalar serinleyince mi alsam? Hemen almayı da çok istiyorum. Kararsız kaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum.

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Selamlar yavru olsun olmasın hangi muhabbet kusu papagan ve kanarya olsun bunlari yani kafes kuslarini direkt olarak cereyan hava akimi vantilator klima bunlarin hangisine maruz birakirsaniz hasta olacagi kesindir. Yapilmasi gereken cereyan gormeyen direkt gunes isigi almayan fakat aydinlik bir yere koyup banyo yaptiracaksiniz kurumadan da kapi baca pencere klima acmayacaksiniz gece islak uyumasina izin vermemek icin banyo olaylarini da oglen sicak saatlerde yaptirip rahatlamasini saglayacaksiniz bu kadar

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Selamlar yavru olsun olmasın hangi muhabbet kusu papagan ve kanarya olsun bunlari yani kafes kuslarini direkt olarak cereyan hava akimi vantilator klima bunlarin hangisine maruz birakirsaniz hasta olacagi kesindir. Yapilmasi gereken cereyan gormeyen direkt gunes isigi almayan fakat aydinlik bir yere koyup banyo yaptiracaksiniz kurumadan da kapi baca pencere klima acmayacaksiniz gece islak uyumasina izin vermemek icin banyo olaylarini da oglen sicak saatlerde yaptirip rahatlamasini saglayacaksiniz bu kadar
Katılıyorum.