Yavru Muhabbet Kuşu Arıyorum (Mavi) (Ankara)

sonbahar78

Yeni Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
Öztürk
Arkadaşlar 1 adet yeni yeme düşmüş yavru erkek muhabbet kuşu arıyorum. İngiliz kırığı veya Çek olabilir. Aslında çok önemli değil ama ilk tercihim bunlar olur... Ayrıca özellikle mavi istiyorum. Aşağıya birkaç tane örnek resim ekledim. Renk olarak bunların harici pek düşünmüyorum. Özellikle ilk resimdeki beyaz parçalı olan tam istediğim renk. Ama ilanlarda buna benzeyen renkte kuş pek gözüme çarpmıyor. Bir de uygun fiyatlı olursa sevinirim... Aynı türdeki kuşa 30 TL isteyen de var 50 TL isteyen de. Tabi mutlaka ben emek harcıyorum bu kadar istiyorum doğaldır diyen de vardır. Ona da bir sözümüz yok...

sonbahar78

Yeni Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
Öztürk
Güncel... Aradığım renkte bir kuş hala bulamadım... :)

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
Ik resimdekinin birebir aynilari var ama daha yuvadan atlamadi

sonbahar78

Yeni Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
Öztürk
Sanki eskiden daha fazla satılık ilanı oluyordu. Uzun zamandır arıyorum aradığım renklerde bir kuş bulamadım. Bir de sanki eskisi kadar ilan da yok... Yoksa bana mı öyle geliyor bilmiyorum.

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Levent bey bende var ama  jumbo yavru yeme yeni başladı 2 gün oldu annesinden ayıralı a jumbonun fiyatı farklıdır. isterseniz yardımcı olurum

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Levent ÖZTÜRK.' Alıntı:
Sanki eskiden daha fazla satılık ilanı oluyordu. Uzun zamandır arıyorum aradığım renklerde bir kuş bulamadım. Bir de sanki eskisi kadar ilan da yok... Yoksa bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Çünkü burası satış sitesi değil diye yazılıyor sürekli demek ki insanlarda eskisi kadar ilan koymuyor bundan kaynaklanıyor olabilir. Satış çok öne çıkınca sitenin amacı değişiyor insanlarda haklı olarak buna kızıyor. O zaman paylaşım azalıyor.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu arada Levent Bey şöyle yapabilirsiniz yakınınızda olan üreticileri ziyaret edip beğendiğiniz olursada kuşunuzu alabilirsiniz. Benim büyük bir üretimhanem yok ama bekleriz eğer istediğinizi bulursanız alabilirsiniz beğenmezsenizde problem değil misafirimiz olmuş olursunuz.

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
şayet trabzondan aldırabilecek eş dost akraba varsa 1. fotodakinin kopyası..yok olmadı 2. kopyaları var bende..dediğim gibi aldırabilirseniz  bir hobici olarak bu kuşu size  H E D İ Y E ETMEK İSTERİM...görüşmek üzere

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
Birinci resimdekinin aynisi 30 gunluk erkek cek muhabbet kusu yavrum var resmini aksam yuklerim istersen benimle irtibata gece bilirsin

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
Mustafa BEKTAŞ' Alıntı:
şayet trabzondan aldırabilecek eş dost akraba varsa 1. fotodakinin kopyası..yok olmadı 2. kopyaları var bende..dediğim gibi aldırabilirseniz  bir hobici olarak bu kuşu size  H E D İ Y E ETMEK İSTERİM...görüşmek üzere
+1

sonbahar78

Yeni Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
Öztürk
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Bu arada Levent Bey şöyle yapabilirsiniz yakınınızda olan üreticileri ziyaret edip beğendiğiniz olursada kuşunuzu alabilirsiniz. Benim büyük bir üretimhanem yok ama bekleriz eğer istediğinizi bulursanız alabilirsiniz beğenmezsenizde problem değil misafirimiz olmuş olursunuz.
Mehtap hanım teşekkür ederim olmazsa dediğiniz gibi yapacağım.

Mustafa BEKTAŞ' Alıntı:
Mustafa bey çok teşekkür ederim. Ama maalesef yok. :(

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
kardeşim ilk resimdekinin aynısı istersen telfonum 0555 971 63 13 fiyatta sana 30 tl olsun güle güle büyüt

sonbahar78

Yeni Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
Öztürk
Sinan EREN' Alıntı:
mrb bu alışveriş bittimi kuşu buldu sizde heralde..--??
Maalesef... Çok enteresan hoşuma giden mavi kuş yok.. :) Açıkçası ilanı açalı 3 aydan fazla olmuş, mavi kuş 3-5 tane görmedim desem yeridir... Yani ilanlara bile bişey oldu. Kuş satan kimse yok nerdeyse...

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Levent ÖZTÜRK.' Alıntı:
Maalesef... Çok enteresan hoşuma giden mavi kuş yok.. :) Açıkçası ilanı açalı 3 aydan fazla olmuş, mavi kuş 3-5 tane görmedim desem yeridir... Yani ilanlara bile bişey oldu. Kuş satan kimse yok nerdeyse...
levent bey hoşunuza giden mavi kuşu bulamamaktan ziyade sanırım kuşların fiyatları pek hoşunuza gitmiyor, ama şunu ifade edeyim iyi kuş her zaman iyi fiyattır umarım aradığınızı tez zamanda bulursunuz,

sonbahar78

Yeni Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
Öztürk
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
levent bey hoşunuza giden mavi kuşu bulamamaktan ziyade sanırım kuşların fiyatları pek hoşunuza gitmiyor, ama şunu ifade edeyim iyi kuş her zaman iyi fiyattır umarım aradığınızı tez zamanda bulursunuz,
Gökhan bey, fiyatından dolayı vazgeçtiğim kuş olmadı diyebilirim. Siz de biliyorsunuzdur İngiliz kırığı yavrular 50 TL civarında, Çek yavrular ise 30 TL civarlarında. Bu durumda siz Çek yavruya 50 TL diyenden alır mısınız? Ben zaten çek tercih ettiğimi söyledim. Ama 5-6 ay önce sanki daha çok yavru satışı var gibiydi... Sanki ilanlarda azalma var gibi geliyor bana. Bir de ben özellikle mavi aradığım için de sıkıntı oluyor sanırım. İlanlardaki kuşların çoğu yeşilin farklı tonlarında gibi... Bir de eski tarihli ilanlara bakıyorum sanki çoğu arkadaş  jumbo, tepeli vs. gibi türlere geçmiş...