YAVRU MUHABBET KUŞU ELDE ETMEK İÇİN İLLA DAMIZLIKMI OLMASI LAZIM?

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
merhaba ben sitenize yeni üye oldum adım kenan istanbuldan yaşım 27 benim bir erkek kuşum var ve yanlız kalmasın diye dişi kuş almayı düşünüyorum aklımada birşey takıldı şimdi dişi alırsam çiftleşirler ise yuva almam lazımmı? ne olur ne olmaz gibisinden 2. aklıma takılan illa yavrulayacak kuş çifti damızlık mı olması lazım? 2 saattir bakıyorum sitenize çok güzel söyleşiler bilgiler var ama bu konuda tam bi bilgi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden iyi günler...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Sadece Yetişkinler değil; 3 aylıklarda üreyebilir..

Her kuştan damızlık olmaz, her kuş çok sayıda yavru veremiyor.

Tek yetiştirdiğiniz ve az-çok evcil olduğunu tahmin ettiğim kuşunuz üretim için elverişli olmayacaktır.
  Kuşlarınız çiftleşirlerse kolay ulaşabilecekleri bir yuvalık asabilirsiniz. Yuvalık pahalı bir şey değildir. 3-5TL ye de alınabilen modelleri var..

ceymis11

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.guineapig.9f.com
Adı
Nedim
Soyadı
GÜLER
hosgeldiniz bende yeniyim bu sitede
bilgidim kadarıyla yavru alabilmek icin 7 8 ayını doldurmus genc kus olması gerek ve bu aylarda eş secmesi gerek es secmedigi taktirde elinizde bir disi ve bir erkek te olsa ciflesmezler umarım acıklayıcı bir yazı olmustur

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hoşgeldiniz. Yımaz bey gereken açıklamayı yapmış.

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
ok çok teşekkür ederim yılmaz bey kuşum 1 aylık daha peki sağolun arkadaşlar

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
cicere' Alıntı:
ok çok teşekkür ederim yılmaz bey kuşum 1 aylık daha peki sağolun arkadaşlar
Aramıza hoşgeldiniz kuşunuzu çiftleştirip yawru alabilmek için henüz çoook erken

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
Hakan_21' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz kuşunuzu çiftleştirip yawru alabilmek için henüz çoook erken
peki hakan bey örnek olarak 1 aylık dişi bir kuş alsam aynı kafesde 4 yada 7 ay sonra çiftleşme imkanı olurmu ? galiba çiftleşmesi için en az 4 ay lazım diymi ? en azından birbirlerine alışsalar birde evde yanlız kalıyor gündüzleri ben işdeyim eşimde fazla ilgilenmiyor ben oturuyorum valla gece 1 yada 2 ye kadar onunla konuşuyorum seviyorum kanatlarını başını olşuyorum kaçmıyor korkmuyor ama gündüzleri yanlız kalmasına üzülüyorum hiç ötmüyor bazen ben kuş sesi çıkarıyorum o zaman heycanlanıyor ötüyor yoksa hiç ötmüyor?

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
merhabalar
arkadaşlar yeterince güzel açıklamış.
siz o kuşu evcilleştirmek için almışsınız ve size alışmaya başlamış.
eğer yanına bir dişi kuş koyarsanız sizinle alakayı kesecektir.
ya eşe atacaksınız vakti gelince yada hiç dişi kuş karıştırmadan evin ferdi gibi olucak.

metkuy

Uzman Üyemiz
aykutsüzer' Alıntı:
merhabalar
arkadaşlar yeterince güzel açıklamış.
siz o kuşu evcilleştirmek için almışsınız ve size alışmaya başlamış.
eğer yanına bir dişi kuş koyarsanız sizinle alakayı kesecektir.
ya eşe atacaksınız vakti gelince yada hiç dişi kuş karıştırmadan evin ferdi gibi olucak.
Aynen katılıyorum , eğer amacınız yavru almaksa yanına 1 aylık bir dişi alıp 6 ay yuva takmayın, sizinle olan alakasını kesmek istemiyorsanız eş almamalısınız.