Yavru Muhabbet Kuşu Tüy Problemi

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
iç ve dis parazit icin ne kullaniyorsun üstadim ?

Taner yurttaş

Üyemiz
Adı
Taner
Soyadı
Yurttaş
Şöyle söyleyim, anne babayı bi küre aldım(Ayhan Beyinde Önerdiği Şekilde), sulphamezatin/vitamin/probiyotik, 3-5 gün dinlendirdikten sonra doksisiklin küre başlayacağım. Dış parazit için şu an için açıkcası bir önlemim yok, ama vilmectin bulmaya çalışıyorum, suluklarında kullanacam ancak tabi yavruya nasıl kullanırım bilmiyorum birde kafes taban için akartox almayı düşünüyorum

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Vilmectini ic ve diş parazitde kullanın  tuydeki farki goreceksiniz  vilmectinin uygulamasini sitede bulabilirsin  vilmectini kullanirsan yuvaliginida  sıksık temizlersen  bi sorunun kalmaz insaAllah  selam ve dua ile

Taner yurttaş

Üyemiz
Adı
Taner
Soyadı
Yurttaş
Bizim yavru kafes tabanındaydı, önünde dal darısı ardında yem öğrensin diye uğraşıyorum, ama baktım yavru tırmana tırmana annesin yavruluna girmiş? bende yumurtalara zarar verir diye kafese koydum yine, baba arada baktımda besliyor ama yavru oldundan mı yoksa baska sebepden mi biraz güçsüz, tünekte duruyo ama bazen boynunu arkaya atıp uyukluyo yavru kuşlarda(30-32 günlük) normal mi sizce yoKsa bir hastalıktan mı şüphelenmeliyim, 3 gün içinde anne bababya doksisiklin tedavisine başlayacağım.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Uyuklamasi  gayet normal  bunu surekli yapmasi  anormal anne babaya uygulayacaginiz  ilac v.s nedir bilgim yok  neden uygulayacaginizi  yazarsaniz bilgi sahibi olurum  bende  selam ve dua ile

Taner yurttaş

Üyemiz
Adı
Taner
Soyadı
Yurttaş
Güncelleme:
Ya bizim yavru kuş artık tünneklere çıkıyo annesinin yanına yuvaya dalmaya çalışıyor felan ama asıl tuhaf olan yavruyu baba yemliyo ancak yavru arada babayı yemliyo babaya kur yapar gibi davranıyo bugünde baba kuş baya yavruya kur yapıyo ayak atıyo. Bir terslik mi var?

Çınar Salih

Yeni Üyemiz
Adı
Çınar
Soyadı
Salih
Benim başıma gelmişti annesi vefat ettikten sonra baba ile yakınlaşmışlardı. Hayvan tabi neticede bilmiyor öyle çok insanlar gibi. Ama annesinin yanında yavruyken yapması ilginç.