Yavru Muhabbet Kuşum Dişi mi İstiyor ? :D

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
Merhaba arkadaşlar benim yeşil renkte erkek mi erkek bi muhabbet kuşum var onu yemden düşütüğü zaman arkadaştan almıştık bize alıştı;

-Annecik
-Babacık
-Cici kuş
-Boncuk
-Limon

Kelimelerini söylüyor yaklaşık 7/8 aylık

ve elimize cıktığında parmaklarımıza ufk dokunuşlar yaparak konusuyor ama sunu farkettim ettim poposunu mu kaşıyor yoksa sürtürüyor mu bizim çakal :D

Poposunu yapıştırıp kakasını yapar gibi sağa sola koyuyor sizce kaşıyor mu yoksa dişi mi istyior ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
çiftleşmek istiyor bayağı kızışmış bir dişi seçtirmeniz en iyisi olur

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
çiftleşmek istiyor bayağı kızışmış bir dişi seçtirmeniz en iyisi olur

Gönlümde el vermiyor ne güzel 5 tane kelime öğretmiştim dişiyi alırsam bizi unutur :S

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
Ama birde 7/8 aylık ciftleşecek durumda mıdır ki ? :D

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Ben size şöyle yardımcı olayın 2 yaşında erkek evcil bi muhabbet kuşum var :) kaç kelime konuştuğunu sayamıyorum o derece bahsettiğiniz konu hakkında bi video linki paylaşacağım. Kuşunuz elinizle çiftleşmeye çalışıyor. Benim de aynı şey başıma gelmişti :D ben eş seçtirdim kaç tane dişi kuş eve getirdim malesef bize alıştığı için dişilere pas vermedi. tabi bu durum bende böyle oldu diye sizdede olacak değil. Şansınızı denemede fayda var ;)

Aşkın

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
Mahmut VARLI' Alıntı:
Ben size şöyle yardımcı olayın 2 yaşında erkek evcil bi muhabbet kuşum var :) kaç kelime konuştuğunu sayamıyorum o derece bahsettiğiniz konu hakkında bi video linki paylaşacağım. Kuşunuz elinizle çiftleşmeye çalışıyor. Benim de aynı şey başıma gelmişti :D ben eş seçtirdim kaç tane dişi kuş eve getirdim malesef bize alıştığı için dişilere pas vermedi. tabi bu durum bende böyle oldu diye sizdede olacak değil. Şansınızı denemede fayda var ;)

Aşkın

Bu videodakinin aynısını yapıyor :D:DD:

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
iki seçenekten birisini tercih edeceksiniz ya eş alıp ondan vazgeçeceksiniz yada almayıp konuşturmaya devam edeceksiniz bence eş almanıza gerek yok