Emre AYAN.' Alıntı:Kuyruğu görebilseydik daha net olucaktı ama Çekoslavak olma ihtimali yüksek.
kuşunuz dişi. ve dişi kuşlarda konuşan kuş daha görmedim duymadım evcilleştirme konusuna gelince erkek kuş olması gerekir dişi kuşlar evcilleşmez demiyorum evcilleşir ama yapı olarak dişiler agresiftir ve kafasına estiği gibi davranır erkek kuş hem konuşturma hemde eğitme konusunda önceliktir ve erkek muhabbet kuşuların burnu mavi mor ve de pembemsi olur dişilerin ise krem rengi, beyaz ,kahverengi,buz rengi gibi burun deliklerinin etrafıda beyaz olur fotolardan anladığım kuş dişi ve iri bir kuş .Aydın MUTLU..' Alıntı:Arkadaşlar cinsiyet olarak çok kararsız kaldım gaganın üstü lila rengi gaga deliklerinin yanı çok küçük beyaz resimlerde gaganın üstü çok beyaz çıkmış bazı arkadaşlar erkek bazıları dişi diyor ben evde tek konuşturmak için aldım dişi çıkarsa sorun olurmu erkek ve dişinin farklılıkları nelerdir daha önce 10 yıl erkek kuş vardı konuşuyordu çeşitli oyunlar yapıyordu dişide aynımıdır Teşekkürler
Emre CEYHAN' Alıntı:Güzel bir dişi...