YAVRU ÖLÜMLERİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR HANGİ MARKA YEM KULLANIYORUZ?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Erhan bey, yavru ölümleri yaşadığınızı ve yemden şüphelendiğinizi tahmin ediyorum. 
    Vivid kullanan, ödüllü bir çok üretimci arkadaşım var. Yemden ziyade sudan, ilaç ve kimyasallardan şüphelenmenizi öneririm, amacınızın bir markayı kötülemek olduğunu düşünmedim, saygılarımla..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KÜMESİN YANINDA BİTİŞİK VEYA İÇ İÇE BAŞKA CANLI BAKIYORMUSUNUZ BİR ARKADAŞ YANINDA KÜMESİN HAVALANDIRMASININ OLDUĞU ALANDA TAVŞAN BAKIYORDU RANDIMAN ALAMADI VE ÜRETİMDE OLAN DAMIZLIKLARI ÖLÜYORDU TAVŞANIN İDRAR ASİTİ ÇOK ZARAR VERİYORMUŞ SLMBEN SULARINA SÜREKLİ AZDA OLSA ELMA SİRKESİ VERİYORUM

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
yavru ölümlerinin bir çok sebebi olabilir siz neden yemden şüphelendiniz.

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Erhan bey, yavru ölümleri yaşadığınızı ve yemden şüphelendiğinizi tahmin ediyorum. 
    Vivid kullanan, ödüllü bir çok üretimci arkadaşım var. Yemden ziyade sudan, ilaç ve kimyasallardan şüphelenmenizi öneririm, amacınızın bir markayı kötülemek olduğunu düşünmedim, saygılarımla..
+1

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Erhan ÖZGÜR' Alıntı:
ben vivit kullanıyorum
Erhan bey yavru ölümlerinizi sanırım yeme bağladınız ve hemen marka yazdınız.Bu olmamış bence siz yavru ölümleri ile ilğili yeterli araştırma yaptınız mı yaptıysanız laboratuarlardan size yemden mi kaynaklanıyor denildi.
Ben kümesimde;
Witte Molen / Bravo / Vivid ve Beyers kullanıyorum, Şükürler olsun ki yavru ölümü de yaşamıyorum.

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
ben kesinlikle ve kesinlikle birşeyler ima etmiyorum sadece her ihtimali gözden geçirmeye çalışıyorum.