Yavru ölümleri

Orkun TUTAR

Takipçi Üyemiz
Adı
Orkun
Soyadı
TUTAR
Merhabalar... Benim sorunum 1 çift yerli muhabbet besliyorum ve dün yavruluğa baktığımda baba yavrunun üstüne basıp öldürmüştü üstünden 1 saat geti baktım bidaha busefer babada ölmüştü . Ve şuan yeni çıkan yavruyuda anne üstüne basıp öldürmüş bu sorunların sebebi nedir sizce.  ( NOT: Daha ilk yavru alışım kuşlardan)

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Basıpta öldürdüğünü nerden gördünüz ki.Muhtemelen erkeğiniz hastalandı siz farkedemeden yavrulara bulaştırdı.Bu kuşlar zaten yavruların üstünde sürekli öyle gelipte bastım öldü şeklinde olmaz.Kuşlarınızı daha iyi gözlemlemeniz gerekiyor belkide.Geçmiş olsun.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Orkun TUTAR' Alıntı:
Merhabalar... Benim sorunum 1 çift yerli muhabbet besliyorum ve dün yavruluğa baktığımda baba yavrunun üstüne basıp öldürmüştü üstünden 1 saat geti baktım bidaha busefer babada ölmüştü . Ve şuan yeni çıkan yavruyuda anne üstüne basıp öldürmüş bu sorunların sebebi nedir sizce.  ( NOT: Daha ilk yavru alışım kuşlardan)
icon_think icon_think

Orkun TUTAR

Takipçi Üyemiz
Adı
Orkun
Soyadı
TUTAR
Ama yavru kuşun karnı delınmıstı ve babanın ayagındada yavru kusun kalıntıları vardı

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
EĞER BABA KUŞTA HER HANGİ BİR RAATSIZLIK VARSA YAVRULARA HATTA ENEYE DE BULAŞTIRMASI MÜMKN. YAVRULARIN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ HASTALIĞI KALDIRAMADIĞINDAN ÖLMÜŞ OLABİLİR. HANGİ YAVRU OLURSA OLSUN YUVALIĞIN İÇİNDE ÖLDÜĞÜ ZAMAN SANKİ EZİLMİŞ GİBİ BİR HAL ALAIR. EĞER ERKENDEN O YAVRUYU YUVADAN ALMAZSANIZ. GEÇMİ OLSUN...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KUŞLARINIZIN ILK KULUÇKASI OLDUĞUNDAN ACEMILIK
KUŞLAR TUYLENMIŞMŞ
YAVRULARI KONTROL ETTIĞINDE DIŞKISI BULAŞIKMI HAVA ISI IŞIK MAMA HAVALANDIRMA VS VS BIR ÇOK NEDENI VAR SIZ BIRAZ SITEDEN ÇALIŞARAK PROBLEMI KENDINIZ ÇOZECEKSINIZ GEÇMİŞ OLSUN SLM