YAVRU ÖLÜMLERİNDEN KURTULDUM ÇOK ŞÜKÜR

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
geçmiş olsun öncelikle yeni yavrularınızda hayırlı olsun herşeyin başı hijyen ve temiz hava

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Geçmiş olsun. Bol verimli üretimler dilerim

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Yavru ölümlerin den dolayı ben de çok muzdaribim.
üretimhanem çok temiz ve bakımlı olmasına rağmen bir türlü çözemedim.
yavrular 10-15 günlük arası iken ölüyorlar .
Allah kimsenin başına vermesin maddi olayın dan çok manevi olarak çok yıprandım moralmen çökmüş durumdayım.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
ortam hijyenik ise tavsiyem ortamdaki havalandırma temiz hava sirkulasyonu ve yuvalıkların iç havandırması için üst yanlardan delikler ile havalandırma saglanabilir geçmiş olsun.

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
Fatih AY' Alıntı:
Yavru ölümlerin den dolayı ben de çok muzdaribim.
üretimhanem çok temiz ve bakımlı olmasına rağmen bir türlü çözemedim.
yavrular 10-15 günlük arası iken ölüyorlar .
Allah kimsenin başına vermesin maddi olayın dan çok manevi olarak çok yıprandım moralmen çökmüş durumdayım.
arkadaşım foto eklersen belki yardımcı olabiliriz

EMRE SOYDAN

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
soydan
aynı dert bende de var bende aynısını yapacagım ölen yavrular emeklerimi boşa çıkartıp bu işten soğutuyor beni

kaplan

Yeni Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
KAPLAN
nasıl kurtuldunuz kardeş???? aynı dert bende de var... yavrular tüylenmeye başlıyor ölüyorlar.. kursakları dolu dolu gidiyor kuşlar. sapasağlam yavru ertesi gün bakıyorum ölmüş... yuvalarda yavru kalmadı.. hergün  üçer beşer atıyorum... acil yardım....

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Arkadaşlar üretim yaparken zaman içerisinde herkes kendi doğrusunu buluyor..Çünkü bu iş dipsiz kuyu...Benimde edindiğim tecrübelere göre kuşların fazla üstüne düşmemek..Üremesi için gerekli ortam(hava-yem)sağlandıktan sonra ürememeleri için bir sebep yok...Hayvanları gereksiz ilaç yüklemeleri ile yıpratmayalım...Doğal yollarla besleyelim...Rutin bakımlarını yapalım yeterli olacaktır...O mamaların içine katılan enteresan ilaçlar,takviyeler...Ben sadece ve sadece beyaz darı ile üretim yapan üreticiler tanıyorum...(herkes ishal olur diyecek ama olmuyor arkadaş takır takır yavru oluyor...)Yani anlayacağınız benim edindiğim tek tecrübe,deneyim doğallık,doğallık,doğallık....