YAVRU ÖLÜMÜ YARDIM!!!

ahmtdg

Yeni Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
DAĞ
Değerli ağabeylerim,
Aşağıda gördüğünüz fotoğraflardaki gibi bir yavru ölümüyle karşılaştım bugün.Önce gömdüm öldü diye.Daha sonra sizlere ölüm nedeninin ne olabileceğini sormamın iyi olacağını düşünüp topraktan çıkardım.Üzerindeki toprak bu nedenden ötürüdür.Annesi üzerinde yatıyordu yuvalığı açtığımda.Öldükten sonra ezilmiş gibi bir hali vardı ve yukarı bakan tarafı kararmıştı.Yavru 6 günlüktü.Kursağı doluydu.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

DURMUŞ KAYAOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
DURMUŞ
Soyadı
KAYAOĞLU
Geçmiş olsun Ahmet bey bu tip ezilme vb gibi olaylar üzücüde olsa malesef oluyor hayırlısı olsun inşallah

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kus tecrubesiz ise ilk yavrusuysa ve yavruluga sık bakiliyorsa hayvan panikle girip cikiyor yavruluga yuksekten atliyor bu tip durumlar oluyor ezilmez ise de çarpik bacak oluyor benim de bir yavrum ezildi bu sene ben plastik yumurta deneyecegim birdahaki kuluckaya normal yumurtadan daha buyuk oluyor plastik oldugundan sogumuyor hemen anne kalkinca diger yumurtalari isitiyor birde anne yavruya yatinca yuku aliyor gecmis olsun

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
bu resimle  sıkıntı çözülmez  üstad yuvalık ufakmı  yavrunun  öldüğü zaman çekmiş olsaydın daha iyi olurdu  birdaha olursa  ilk önce resmi  çek öyle  paylaş  sorunun için bişey diyemiyorum... inşaAllah birdaha olmaz ölümlerin selametle

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Bu sıcaklarda yavrulayan kuşlarda bu gibi durumlar olabiliyor, bu yuzdendir ki ureticiler yazin kuslari dinlenmeye alirlar(tabi uretim yaptirdiklari yerde klima vs. Yoksa)

ahmtdg

Yeni Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
DAĞ
Mert AYDIN' Alıntı:
Bu sıcaklarda yavrulayan kuşlarda bu gibi durumlar olabiliyor, bu yuzdendir ki ureticiler yazin kuslari dinlenmeye alirlar(tabi uretim yaptirdiklari yerde klima vs. Yoksa)
Kuşların olduğu oda klimasız stabil 24 derece.Gündüzleri havalandırıyorum.Sıcaktan kaynaklandığını düşünmüyorum.Teşekkürler yorumunuz için...

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ahmet Bey,
Yavrunuzun öldüğü gün diğer kardeşleri kaçar günlüktüler. Ölen yavru en küçük kardeşleri midir? Bu soruların cevaplarına göre bir yorum belki çıkabilir?