yavru ölümü

erken

Yeni Üyemiz
Adı
ekrem
Soyadı
hekimoğlu
6 kafeste yavrular bakımsızlıktan öldü.( anneleri bakmadığından) 3 kafestede yavruları gagalayarak öldürmüşler neden olabilir diğer kafeslerde olmasından korkuyorum

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
Bendede ayni sorun var anneler bakmayi birakti hayvanlarin kursaklari bos yavrulari kendim besleyim diyorm ama yavruya sirngayla verebilcegim bi mama tarifi bulamadim petipör biskuviyi ezip suyla mama kivamina getirip 40 ila 45 derece arasinda sicaklikta veriyorum simdilik onuda yavru ilk basta saldiriyo sonra yemek istemiyo ne yapsak bi turlu kestiremedim

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Siz bu kuşları damızlık olarakmı topladınız piyasadan ? Hani bir çok kişi yavrudan almayayım büyümesini beklemeyeyim damızlık alayım hemen üresinler metoduyla yola çıkıp piyasadaki elden çıkarılmış kuşları bilmeden alıyor ve hüsrana uğruyor...Yani tamam her kümsete yavruyu terkeden bakmayan kuş olur ama böyle 3 çift 5 çift olması böyle bi ihtimali aklıma getirdi...Geçmiş olsun umarım sorun çözülür

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
damızlıklarınızı biraz dinlendirin ve vitamin desteği sağlayın yorulmuş ola bilirler yada yaşlanmış olabilirler .

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
kuşlara mama veriyormusunuz bu güne kadar hiç kuşları dinlendirdinizmi

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bu durumun birçok nedeni olabilir kuşların ortam sıcaklığı ne kadar havalandırıyormusunuz onlarıda belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız geçmiş olsun

nurettin

Yeni Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
İNAN
Ozan KARABULUT' Alıntı:
Siz bu kuşları damızlık olarakmı topladınız piyasadan ? Hani bir çok kişi yavrudan almayayım büyümesini beklemeyeyim damızlık alayım hemen üresinler metoduyla yola çıkıp piyasadaki elden çıkarılmış kuşları bilmeden alıyor ve hüsrana uğruyor...Yani tamam her kümsete yavruyu terkeden bakmayan kuş olur ama böyle 3 çift 5 çift olması böyle bi ihtimali aklıma getirdi...Geçmiş olsun umarım sorun çözülür
+

sadettin

Üyemiz
Adı
SADETTİN
Soyadı
SERBES
üretiminize FARE girmediğine emin seniz başka yolları deneyiniz bu tür yavru bakmayan kuşlar genellikle fareden korkup yuvaları terk edebiliyor ve yavrular  açlıktan ölüyorlar eğer fare problemi yoksa ses gürültü olaylarıda etkilidir kuşların çıkıntı bile olsa dinlenmeyle yinede yavru bakar 

erken

Yeni Üyemiz
Adı
ekrem
Soyadı
hekimoğlu
herkeze teşekkürler mama günlük veriyorum ısıtma ufonun  yanında birde ihlas soba yakıyorum bikaç büyüğüme gösterdim bitten olabilir dediler kümeste kireç yaktım ve tüm kümesi kireçledim inşallah sorun çözülür