yavru ölümü

dilmeh

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
yenidoğan
s.a arkadaşlar kuşum 8 yumurta yaptı ve yavrular çıkmaya başladı 2 yavru çıktı ancak bu akşam baktığımda 2 si ölmüş :(( zaten anlamadım erkek mubiş sürekli dişinin yanına giriyor yuvalığa bi ara yuvalıkta kavga gibi bişey oldu çırpındılar anne mubiş şuan yavru kuşların sesi gibi ses çıkarıyo çıldırıcam valla yardım edin lütfen 3 kuluçka yoksa komple değişime gidicem

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Mehmet YENİDOĞAN.' Alıntı:
s.a arkadaşlar kuşum 8 yumurta yaptı ve yavrular çıkmaya başladı 2 yavru çıktı ancak bu akşam baktığımda 2 si ölmüş :(( zaten anlamadım erkek mubiş sürekli dişinin yanına giriyor yuvalığa bi ara yuvalıkta kavga gibi bişey oldu çırpındılar anne mubiş şuan yavru kuşların sesi gibi ses çıkarıyo çıldırıcam valla yardım edin lütfen 3 kuluçka yoksa komple değişime gidicem
bence degişime gitmeyin.kuşlarınız çok iyi eşler.bu kadar iyi anlaşmasalar 8 yumurta yapıp 2 tanesinide çıkartmazlardı.muhtemelen kuşlarının acemiligine gelmiş veya birşeylerden ürkmüşler.kuşu kendi hallerine bırakın. yuvayı çok az açın.gerekirse hiç açmayın.diger yavrular saglıklı birşekilde çıkacaktır diye düşünüyorum.olduki yumurtalar boş çıktı.1 ay sonra tekrar yumurtlarlar.onlardan yavru alırsın.birdefa çiftleştilermi 2-3 ayda bir yavru yaparlar.birdefa olmadı diye hep olmayacak manasına gelmez yani.
sabırlı olun  icon_naughty

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehmet YENİDOĞAN.' Alıntı:
hemen pes etme
kuşlarında sıkıntı yok
sıkıntı bakımlarında
mama veriyor musun?
eğer evetse kızıştırıcı içerikli şeyler katma
sebepleri
1- erkek tekrar çiftleşmek istiyordur
2- dişi, erkekten yavrularını kıskanıyordur
3- yuvalık küçük olduğundan yavrular eziliyordur..

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Bir yuvada yavru ölümü varsa eğer anaç kuşlarda kesinlikle hastalık vardır eğer anne baba yavrulara bakıyorsa.Şayet bakmıyorsa o zaman ayrı tabiki.

dilmeh

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
yenidoğan
bugün 1 tane daha çıktı yumurtadan bakalım inşallah düzgün gider herşey yanlız daha 4 tane yumurta var mama olarak ne vermem lazım ?